Inspirerende Femma-activiteiten uit West-Vlaanderen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Op een en twee oktober was het verzamelen geblazen voor alle Femma-ladies in Gits. We maakten er kennis met het nieuwe aanbod voor 2015.  We passeerden het Femma-kapsalon voor een laatste touch up aan onze coupe, we ontmoetten elkaar in het Femma resaurant met een lekkere planning op het menu.  We pikten onderweg een modeshow mee, terwijl we stonden te wachten op de filmvoorstelling van "Een roze bril op Femmageneraties".  En uiteraard sloten we af met een lekker hapje en drankje.

Op de tentoonstelling 'U was geweldig' inspireerden de collega's ons met activiteiten van dit jaar.  2014 was een creatief jaar en heel wat groepen planden super leuke activiteiten! Alle groepen mochten hun eigen succesverhaal neerpennen: eens flink stoefen en fier zijn mag! Elk uur werd een groep in de bloemetjes gezet voor een originele en sprankelende activiteit. Ik zet de winnaars even op een rijtje:

  • Femma Beselare: "met naald en draad café"

Beselare

beveren-Leie

  • Femma Emelgem i.s.m. Askovi: internationale vrouwendag

Femma Emelgem

dyna donna's

ledegem

Fatale

godelieve roeselare

Femma Heilige Damiaan Kortrijk

Hier vinden jullie een overzicht van alle ingezonden fiches met een woordje uitleg.

 

Reacties

Mien Quartier schreef

Ik had de eer kennis te maken met een heel aantal van die fantastische West-Vlaamse groepen en hun originele activiteiten. Jullie zijn inderdaad geweldig!!

Groeten,

Mien

els moerman schreef

Klinkt inderdaad als geweldige engagementen! Terecht eens op het podium gezet ;-)

Lieve Vackier schreef

Het was fantastisch om te zien dat vele Femma afdelingen nieuwsgierig was wat anderen deden . Gemotiveerd om dat ook eens te doen . Zo leren we van onze vriendinnen , je moet het echt niet ver zoeken .

Reageer