Ik geraak er niet!

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

“Er geraken” is een basisvoorwaarde om te kunnen deelnemen aan de samenleving. Naar school, op je werk, naar het dienstencentrum, naar de dokter, naar een theatervoorstelling, …. Je moet er geraken en dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend.

Via ikgeraakerniet.be wil Welzijnsschakels vzw, Mobiel21 en het Netwerk tegen Armoede verhalen verzamelen.  Zij gaan er mee aan de slag.

Zij verzamelen die verhalen en gaan er mee op weg: een tocht richting bevoegde instanties en betrokken organisaties om in dialoog oplossingen te zoeken. Zowel lokaal bij jou in de buurt als op Vlaams niveau. Ze doen geen beloftes over snelle oplossingen voor jouw persoonlijk probleem. Ze nemen je verhaal wel ter harte en gebruiken het met gepaste kennis en discretie om te werken aan een Vlaanderen waar iedereen 'er' geraakt. Want dat is volgens Welzijnsschakels, Netwerk tegen armoede en Mobiel 21 een recht voor iedereen en essentieel voor duurzame mobiliteit.

Mensen in je buurt die ook een verhaal hebben, maar geen pc/internet? Bezorg hen dan papieren versie van de enquête.

Doen hé!

Reageer