Hoe word je baas van je eigen tijd?

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}
Auteur: Cil Van Ostaeyen, sociale impactmaker Femma

Louis Neefs zong het meer dan 40 jaar geleden al: als ik ooit eens 5 minuten tijd heb. Te kort aan tijd is dus geen recent probleem maar eentje dat al langer sluimert en zonder dat we het ten volle beseffen ons steeds meer en meer in zijn greep krijgt. Wij zijn op zoek naar mensen die momenteel vechten met hun tijd of die met de juiste tactiek het gevecht al gewonnen hebben.

Als ik ooit eens vijf minuten tijd heb
dan begin ik er beslist eens aan.
Aan ik weet niet wat,
maar je zult zien dat
iedereen ervan verstomd zal staan."

Louis Neefs - Wat een leven

Tijd is kostbaar, het is tijd voor verandering, ik heb de tijd van mijn leven, de tijd staat stil…….
Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met uitdrukkingen over tijd en het benoemen van wat tijd is, of kan betekenen. Wat ik vooral opmerk is dat vele mensen er een tekort aan hebben en maar blijvend hollen in de gejaagdheid van hun dagelijks leven.

Het is ook niet niks, een betaalde job in combinatie met een gezin, tijd voor vrienden ,familie en dan misschien als het nog lukt tijd voor een hobby of jezelf.

Het is vijf voor twaalf, maar nog net op tijd om te ontsnappen uit de greep van het tijdverslindend monster. Femma is ervan overtuigd dat meer tijd, balans en evenwicht in je leven meer geluk geeft. 
Op de website gericht op evenwicht –www.gerichtopevenwicht.be – kan je hier alles en veel meer over lezen.

Ben jij ook zo aan ’t vechten met je tijd of heb jij juist een manier gevonden om rustig in ’t leven te staan dan ben jij die persoon die wij zoeken.

Ga samen met ons in gesprek daarover en we gaan ermee aan de slag.Wat het kan worden, tot wat het kan leiden dat bepalen we samen. Dus als jij een uurtje tijd hebt dan verwachten we je op

dinsdagavond 18 juni om 19u30 in ’t Werkhuys.

We maken er samen een  leuke avond van.

Kan je er niet bij zijn, maar is de worsteling met tijd ook jouw realiteit? Laat hieronder in de comments weten waarvoor jij graag wat extra tijd zou willen hebben. 
 

Reageer