Hoe jij wereldverbeteraars echt kan helpen

{$items.title}

Ik hou van wereldverbeteraars, jij ook?

Elke keer ik een verhaal hoor van iemand die oprecht gelooft dat het anders kan en er ook alles aan doet om dat waar te maken, dan maakt mijn hart een vreugdesprong.  Dan laden mijn batterijtjes weer op en krijg ik zin om te helpen.

Zwijgen is geen optie is zo'n energiebron

Op anderhalf jaar tijd publiceerde Zwijgen is geen optie (ZIGO) 50 interviews met wereldverbeteraars. De interviews werden samen anderhalf miljoen keer bekeken en trokken een community aan met meer dan 5.000 leden.

Wie zijn die wereldverbeteraars?

De pioniers van ZIGO kun je hier ontdekken.  En toeval of niet?  Ook in ons Femma Magazine kon je al enkele van hun verhalen lezen.  Denk maar aan Dalilla Hermans en Murielle Scherre.  En in oktober vind je zelfs een magazine vol kleine en grote wereldverbeteraars in je brievenbus, met onder andere de wereld van Saskia Van Nieuwenhove.

#ZIGO gaat vanaf nu ook financieel steunen

ZIGO maakt vanaf vandaag een opvallende keuze.  De helft van het lidgeld dat ZIGO leden betalen, wordt vanaf 12 september uitgekeerd aan de pioniers die geïnterviewd werden. De community (de leden van ZIGO) zullen periodiek beslissen welke projecten het geld voor die periode ontvangen.

Als lid van ZIGO kijk je niet enkel naar inspirerende verhalen van wereldverbeteraars. Je wordt door jouw bijdrage ook deel van het verhaal. Iets wat nog nooit eerder in de wereld is vertoond.

Wil je lid worden van Zwijgen is geen optie? Surf dan naar zwijgenisgeenoptie.be/lid

 

 

 

Reacties

Gina Daems schreef

Prachtig initiatief

Ik steun al zeker

Reageer