Hoe een Femma-activiteit tot heel veel inspiratie kan leiden

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

 

Emotioneel, spiritueel en heel boeiend. Dat krijg je als antwoord als je een willekeurig lid van Femma Tongeren-Nerem vraagt naar de gespreksavond over het boek ‘pelgrimstocht op hoge hakken’.

Met heel veel plezier kijkt Femma Nerem terug op de bijzondere activiteit die ze even geleden organiseerden. Samen met de bib van Tongeren nodigen ze schrijfster Monica Vanleke uit om een voordracht te geven van haar boek: Pelgrimstocht op hoge hakken. Wat de avond voor de Femmagroep zo speciaal maakt?  Femma Nerem stap alle jaren met 6 femma’s een stuk van de compostelaroute.
 
Riet Van Cleuvenbergen:
 

‘Inhoudelijk was dit een schitterende avond. Monica vertelt vlot, met emotie en wat autobiografisch Op de achtergrond liet ze steeds beelden zien van haar eigen tochten naar compostela of een mooie tekst.’

Tijdens haar boekpresentatie neemt Monica de aanwezigen mee achter de schermen van het schrijversvak. Ze vertelt over haar manier van werken, hoe een boek tot stand komt, waar ze de inspiratie vandaan haalt en de verborgen diepte achter haar ‘’feelgood’. Ze doet dit aan de hand van haar boek ‘Pelgrimstocht op hoge hakken’, een gedeeltelijk autobiografische roman van een actieve fashionista in de modewereld die zelf naar Compostela vertrok.


Riet:
Wij raden andere Femmagroepen aan om ook deze activiteit te organiseren. Het is heel boeiend en op maat van vrouwen.

Reageer