Het alledaags leven vastleggen met pocket scrapbooking

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Al tien jaar lang doe ik aan scrapbooking, of het creatief bewaren van foto's en de bijhorende herinneringen.  Net zoals de mode, is de scrapbookingindustrie erg onderhevig aan trends.  De laatste jaren is pocket scrapbooking, dé belangrijkste trend.   Misschien lazen jullie deze zomer het artikel over Project Life in Flow magazine.  Project Life is het geesteskind van de Amerikaanse 'stay at home mom' Becky Higgins.  Zij startte als eerste met het uitbrengen van de typische opgedeelde plastiek hoesjes en inpassende kaartjes. Vooral omdat ze Het duurde enkele jaren, maar ondertussen zijn meerdere fabrikanten op de kar gesprongen.

 

 

Door dit systeem kan je op een snelle manier je foto's in hoesjes schuiven, net zoals in een gewoon album, en kaartjes gebruiken, of nog leuker: stukjes junkmail, tekeningen van je kinderen, het kaartje van die leuke toneelvoorstelling...  Kortom je kan de kleine dingen van het leven van alledag tastbaar vastleggen en bewaren voor het nageslacht. Scrapbooking wordt op die manier een meer haalbare kaart, ook voor die niet zoveel tijd heeft maar toch herinneringen wil bewaren.

 

 

Reacties

Mieke schreef

Hallo, waar kan men zoiets in België terugvinden? Ik vind op het internet slechts verwijzingen naar Amerikaanse websites. Dank je wel.

Reageer