Herfst op je bord

{$items.title}

Elke maand brengen wij in het Femma magazine een aantal smakelijke seizoensgerechten. Waarschijnlijk zag je de herfsttoppers al opduiken in het novembernummer. Geroosterde en marineerde wittekoolsteak en amandelgebak met peer en gekonfijte gember. - Zalig bij een goeie, warme late. - Zag je ze nog niet, dan is het het moment om het magazine (weer) boven te halen.

Maar hét culinair symbool van de herfst is toch de pompoen. Je vind ze momenteel in alle vormen, maten en kleuren. Misschien kweek je ze zelf in de tuin? Veel opbrengst voor weinig werk … Maar wat doe met al dat pompoenvlees?

Jessie Deserf weet daar raad mee. Zij bezorgde ons een paar supersimpele recepten, waar iedereen mee aan de slag kan. Dé oplossing voor die dikke pompoen die je al een paar dagen ligt aan te kijken.

Je vindt de recepten hier en op https://www.femmamaakthet.be/culinair/supermakkelijke-recepten-met-pompoen/

Smakelijk!

Reageer