Groei mee met je baby

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Ben je een kersverse mama of een nieuwe papa? Dan wil je vast en zeker de groei van je kindje op de voet volgen. Voor jou is er nu een nieuwe app die meegroeit met je kind, van in de buik tot en met de kleuterleeftijd. Deze Skoebidoe-app – ontwikkeld door CM – geeft jou gezondheidsinfo op maat, herinnert je tijdig aan de nodige paperassen en biedt ook allerlei promoties aan.
Deze Skoebidoe-app is gratis, zowel voor CM-leden als voor niet-leden; je kunt die via Apple Store en Google Play downloaden op je tablet en smartphone.

Een zwangerschap is heugelijk nieuws, maar er komt veel bij kijken. Hoe zit het met zwangerschapskwalen? Wanneer moet de werkgever  verwittigd worden? Hoe bepaal je het ziekenhuis waar je zult bevallen? Ouders raadplegen vaak het internet op zoek naar antwoorden, maar krijgen een stortvloed aan informatie. Het is niet altijd duidelijk wat correct is en wat niet. 

Om betrouwbare informatie op maat te geven, richtte CM eerder al de Skoebidoe-site op. Voortaan is er ook de Skoebidoe-app. In deze app kunnen aanstaande ouders vanaf het begin van de zwangerschap de ontwikkeling van de baby week na week volgen.  Ze krijgen ook tips en weetjes over gezondheid en administratie. Zo worden ze er bijvoorbeeld aan herinnerd om kraamgeld of kindergeld aan te vragen. 

Ook na de geboorte volgt de app maand na maand de ontwikkeling van het kind tot en met zijn derde verjaardag. De app geeft informatie over o.a. inentingen, kinderziektes, op het potje leren gaan ... en dat telkens op het juiste moment. Wie meerdere kinderen heeft, kan meerdere profielen aanmaken zodat voor elk kind info op maat gegeven wordt. De tips en weetjes kunnen ook met andere ouders gedeeld worden.

Als toemaatje biedt de Skoebidoe-app allerhande promoties aan. Omdat het leven met een kindje niet goedkoop is, krijgen ouders bij verschillende partners mooie kortingen op bv. verzorgingsmateriaal of speelgoed. Met de Skoebidoe-wedstrijden vallen er fijne prijzen winnen. 

Meer info: www.cm.be/skoebidoe
 

Reageer