Grip op je e-mail = grip op je werk

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Na een verlengd weekend of enkele extra dagen verlof heb ik het vaak voor: een volle mailbox. Het is trouwens elke dag een race tegen de klok om alle mails afgewerkt te krijgen. En wat houd ik bij, wat deleten, hoe ordenen, ...  Nu is er het boek met DE tips. In 4 stappen en 8 gouden grepen krijg je grip op je e-mail!

Kom je er niet doorheen? Moet je je steeds vaker in bochten wringen omdat je helemaal vergeten bent op een e-mail te reageren?
Je bent niet de enige! Werken in deze digitale wereld vereist van ons allemaal nieuwe vaardigheden: kunnen omgaan met veel informatie en je eigen taken kunnen organiseren. Efficiënt werken met e-mail is hierbij een must. Dit boek helpt je daarbij.

Grip op je e-mail leidt je in vier stappen naar een lege inbox en naar een helder overzicht van je taken. Daarnaast geeft de auteur je acht Gouden grepen om grip op je e-mail te houden en effectiever te werken. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar vooral een veel ontspannener werkhouding.

Hoe houd jij je mailbox onder controle?  Heb je tips voor anderen?

Reageer