Gelukkig hebben we elkaar nog. Doe je ook mee aan #weblijvenverbonden?

{$items.title}

Het is alsof je je in een film bevindt. Een hele slechte thriller waarvan je geen idee hebt hoe het zal aflopen. Corona doet veel met ons. Maar gelukkig hebben we elkaar nog. Samen kunnen we elkaar blijven ondersteunen. Zelfs in tijden van quarantaine. Om jou daar een handje bij te helpen, lanceren we woensdag het project #weblijvenverbonden. Daarmee willen we je laten voelen dat je er niet alleen voor staat en inspireren we je om dichtbij de mensen te blijven. Zo blijven we met elkaar in verbinding. 

Wat is #weblijvenverbonden?

Hoe kunnen we ondanks de feitelijke afstand toch dicht bij elkaar zijn? Wij vermoeden dat dit het antwoord is: elkaar online blijven ontmoeten. Op onze virtuele ontmoetingsplek op Facebook lanceren we elke week een fijne opdracht die jou én anderen een hart onder de riem steekt. Zo verspreiden we solidariteit rapper dan het coronavirus.

Aan wat voor soort opdrachten moet je denken?

  • Een briefje plaatsen bij de buren om te laten weten dat je er voor hen bent als ze je nodig hebben.
  • Een gedicht voorlezen in de binnentuin van je plaatselijke verzorgingshuis.

Ga jij deze uitdaging mee aan? Laat je inspireren en doe mee. 

Daag ons uit en laat van je horen. Stuur je suggestie hieronder in de reacties of via mail naar ilse.germonpre@femma.be en wie weet zie je jouw suggestie hier snel verschijnen in een filmpje.

Doe mee. Verspreid solidariteit.

Reageer