(Geef me de vijf) dingen die jouw leven simpeler maken

{$items.title}

In 'Geef me de vijf' gaat Kelly Deriemaeker op zoek naar de essentials van bloggers in allerhande segmenten. Elke maand anders, gaande van de vijf herfstkledingstukken van een fashion blogger tot essentiële keukenshortcuts en klassieke rockalbums. Deze maand bijt ze zelf de spits af.

IDENTIKIT:
Leeftijd: 33
Blog: www.talesfromthecrib.be
Beroep:  freelance journalist

Ik word een beetje zot van chaos en dingen niet kunnen terugvinden. Deze essentials zorgen ervoor dat ik minder flip dan voor ze in mijn leven waren:

* mijn handtas organizer: omdat ik niet snap hoe ik al die uren heb kunnen verliezen aan zoeken naar mijn telefoon en sleutels als er zoiets simpels en goedkoops bestaat als dit. En zo handig om van handtas te veranderen, daar deed ik vroeger uren over.

* mijn e-reader: omdat mijn boekenkasten eindelijk gestopt zijn met ontploffen, en ik nu altijd een boek bijheb dat veel minder weegt dan een echt boek.

* mijn smartphone: omdat ik niet meer zonder mijn agenda die gesynchroniseerd is met die van mijn man zou kunnen, net als zonder een telefoon met een geweldige camera.

* mijn balpenrekker: waar is mijn balpen? Daar is mijn balpen!

* mijn oorbellenboekje:  nog zo'n briljante uitvinding die ik nog maar een jaar heb. Waar was jij mijn hele leven, toen ik nooit de tweede oorbel wist te localiseren?!

Wil jij graag meedoen aan deze rubriek? Stuur dan een mail naar kellyderiemaeker@gmail.com met jouw idee en een link naar je blog, en dan neem ik snel contact met je op. Jouw vijf handigste essentials delen op je blog mag ook, post dan zeker een link hieronder!

Reacties

Eva schreef

kelly schreef

Ik heb het op Amazon gevonden, Eva! Het heet the little book of earrings. :)

Annick Nys schreef

Tof gedaan!

Groetjes

Annick

Katrien schreef

Hoi,

In ons geval is dat alleszins onze timer, die we liefkozend De Piep noemen. Die helpt ons bij zaken als: Hoelang moet die omelet nog bakken? Hoelang nog spelen voor bedtijd? En wanneer stoppen met bloggen en naar die afspraak vertrekken?

http://soezeberen.wordpress.com/2014/11/05/de-piep/

Rien de Rien schreef

Reageer