Gastblog Kelly: Oh november!

{$items.title}

November is vaak een grijze maand, gevuld met bezoeken aan het kerkhof en regen. Dit jaar leek het soms wel lente, al kon ook dat niet voor eeuwig blijven duren. Tijd voor mijn persoonlijke favorieten die november tot nu toe kleur hebben gegeven!

Favoriete bezigheid:  door kookboeken bladeren en op zoek gaan naar nieuwe vegetarische recepten om in mijn weekroulement op te nemen. In Mijn Oogst van Wim Lybaert vond ik al heel wat inspiratie, net als in De easy vegeterranean, een boek dat ik meenam uit de bib en zo leuk vind dat ik het misschien wel op mijn wish list zet.

Favoriete plaats: het bos! Zeker nu ik een nieuwsgierige peuter heb die volledig geïntrigeerd is door verhalen over kabouters die in paddenstoelen wonen ontdek ik bij mezelf een hernieuwde interesse voor alles dat te maken heeft met herfst en kastanjes en vallende bladeren. Heerlijk!

Favoriete serie: Ik heb Call The Midwife ontdekt, een serie over vroedvrouwen in de jaren vijftig die echt goed is gemaakt.

Favoriete tv-programma: De recherche. Omdat ik het, net als De Rechtbank, vreselijk boeiend vind om te zien hoe de onderzoekers te werk gaan. Spannend ook, met die real life achtervolgingen en inrekeningen.

Favoriete boek: ik heb enorm genoten van How To Build A Girl van Caitlin Moran. En voor de rest heeft de Boekenbeurs er niet goed aan gedaan: mijn stapel to read wordt steeds langer, en om de een of andere reden is november hier altijd zo druk dat ik er maar niet aan toekom.

Favoriete gerecht: spicy groentecurry. Liefst met bloemkool. Omdat ik het vooral een groot gemak vind: wat groenten stoven, een beetje kokosmelk erdoor, en dan rode curry uit een potje erbij. Goed kruiden naar believen en je hebt een heerlijke maaltijd waar je wat rijst bij kunt serveren, of brood. Hartverwarmend lekker!

Favoriete album: Nie voe Kinders van Het Zesde Metaal. Erg West-Vlaams, maar zo zo mooi!

Op mijn wishlist: een echt mooie en warme wintertrui, want die blijk ik niet te hebben. Voor de rest heb ik alles wat ik nodig heb om november goed door te komen.

Ook zin om mee te doen? Doe hetzelfde op jouw blog en kleef de link hieronder in de comments.

Meer Kelly? www.talesfromthecrib.behttp://www.talesfromthecrib.be

Reacties

Reageer