#femmamaaktschoon: doe iets leuks om je woning in te richten

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Zijn jullie flink mee aan het doen met onze #femmamaaktschoon 30 dagen-challenge? Goed zo! Volgende week mogen jullie iets leuks doen om jullie woning in te richten en wij willen jullie al wat inspiratie geven om zelf iets leuks te maken.
Gooi oude flessen niet weg, maar maak er leuke vaasjes van waar je een mooie boodschap op kan schrijven voor je huisgenoten.


Wat heb je nodig?

  • Glazen flessen (bijvoorbeeld van tomatenpuree)
  • Zwarte krijtbordverf
  • Afplaktape
  • Witte krijtjes
  • Wol
  • Bloemen


Zo ga je te werk

  1. Was je glazen fles goed af en zorg ervoor dat alle lijmrestjes verwijderd zijn.
  2. Kleef met afplaktape een mooi vierkant op de fles en vul het op met de zwarte krijtbordverf. Laat goed drogen alvorens je de afplaktape weer verwijdert.
  3. Omwikkel de bovenkant met een stukje gekleurde wol. Schrijf op je mini-bordje een leuke boodschap voor jezelf en/of je huisgenoten: Sit & Relax!


Geniet van het eindresultaat!

Ook nog zin om mee te doen met onze #femmamaaktschoon 30-dagen challenge? Versimpelen kan je heel concreet starten in je huis en in je hoofd. Een opgeruimd hoofd en gekuist huis zorgt voor overzicht en ruimte dus ook voor een lichter hoofd. Femma wil je hier heel graag bij helpen. Door elke dag iets te doen, heb je aan het einde van de maand een opgeruimd huis én hoofd! Gebruik de kalender uit ons magazine van de maand april en doe mee aan deze leuke uitdaging! Heb je geen tijd om de kalender exact te volgen? Gebruik hem dan als inspiratiebron en deeld zelf in wanneer je wat doet! Succes! Deel je ervaringen op sociale media met de hashtag #femmamaaktschoon.

Reacties

Ans schreef

fijne actie, super! een stap in de goede richting naar een bewust leven! Genieten van elk moment! Ik kom net terug van een paar dagjes stappen met de rugzak en tent en ik heb kunnen ondervinden dat elke kilo teveel het je lastiger maakt: hou je "rugzak"(ook symbolisch) licht en het leven is een pak aangenamer...

Reageer