Femma zorgt mee voor De Warmste Week

{$items.title}

Music For Life is een jaarlijkse traditie.  Gestart door Studio Brussel, maar ondertussen doen alle radio- en tv-netten van VRT mee. Van 18 tot 24 december 2017 wordt opnieuw de Warmste Week van het jaar.

Voor en tijdens De Warmste Week worden heel wat goeie doelen gesteund. Want wie een actie opzet kan zelf kiezen naar welke goed doel de opbrengst gaat. Je krijgt daarvoor de keuze uit een lijst van vzw's die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting.

Benieuwd welke actie(s) jij kan steunen?  Neem een kijkje op de website van De Warmste Week.

Ook een aantal Femmagroepen en - vrouwen geven het beste van zichzelf om een duit in het zakje te doen.

Het Naaikaffee in Mol maakt er een nieuwe traditie van

Na het succes van vorig jaar, deden ze het opnieuw op zondag 22 oktober.  Met het Naaikaffee naaiden ze een hele dag voor het goede doel.  Op 18 november gaan ze hun zelfgemaakte buff’s, kindermutsjes, kerstboompjes, sterren, speldenkussens, appelzakjes, pennenzakken, leuke tasjes… verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst van het creamarktje naar VIBO de Brem. Zij hebben een kinderboerderij in opbouw en dat kost veel geld natuurlijk.  Meer info

 

Laat er met ons allen de "warmste week" van maken.

Femma Wilrijk Centrum steunt de Cleane Kleren van Wereldsolidariteit

De groep besliste de opbrengst van hun op kraampje op het Steytelinck buurtfeest van 23 september ll te schenken aan Cleane Kleren. Ze verkochten daar cake, broodpudding, koffie/thee en soep.  Allemaal zelfgemaakt, natuurlijk.  Tijdens die activiteit maakten ze ook promotie met hun nieuw jaarprogramma voor het najaar 2017 en 2018.
Zo werd het ook nog een uitbreekactie en kunnen ze 200 euro aan hun gekozen goede doel geven!   

Prachtig toch?

Femma Lebbeke steekt de handen uit de mouwen voor de MS Liga

Ook deze groep is al een tijdje bezig met het maken van allerlei handwerk die ze dan zullen verkopen voor het goeie doel.  Meer info

In Wachtebeke kun je binnenkort aan het rad draaien voor de Sloep

Met een draai aan het rad kan je een zak snoepjes winnen. Aan het rad kan je draaien tijdens evenementen van de Gezinsbond Wachtebeke/Sint-Kruis-Winkel. We hebben 3 evenementen, nl een tweedehands tafelverkoop op 4/11 (ism Femma), een Sinterklaasfeest op 25/11 en een spelletjesavond op 8/12.  Meer info

Zelf nog een actie organiseren? Dat kan!

Je actie registreren doe je op dewarmsteweek.be.

Zo kun je bijvoorbeeld ook think-pink steunen. Wie nog een leuk gadget zoekt voor haar of zijn actie kan altijd een beroep doen op hun leuke spaarvarkens! Meer info via social@think-pink.be.

Of wil je net als Femma Wilrijk aan de slag voor Cleane Kleren?  Hier vind je alle informatie!


Organiseer jij of je groep ook een actie voor of tijdens De Warmste Week?  Deel de link hieronder!  We delen dit graag op Facebook.

Reacties

Michèle De Vel schreef

Ik ben femma lid in Aartselaar en steun de Warmste Week op

19-20 en 21 december met een stand in de inkomhall van het

Universitair Ziekenhuis Antwerpen (Edegem). U vind er allerlei

zelfgemaakte geschenkjes, wenskaarten, juweeltjes, mutsen en sjaals, groenstukjes, gehaakte diertjes enz. Op mijn eentje ten voordele van de UZA foundation voor kankerpatiënten.

Kom zeker eens langs!

Maria Jans schreef

Ook de dames van Femma Koersel-Steenveld hebben hun bijdrage geleverd voor 'De Warmste Week'. Tijdens het nazomerfeest verkochten ze geurzakjes ten voordele van de actie 'Cleane Kleren' van Wereldsolidariteit.

Chris Goris schreef

Ik ben Chris Goris, Femma-lid in Vosselaar. Na het grote succes van vorig jaar, steun ik ook dit jaar "De warmste week", met mijn actie : "Koekjes voor India". De opbrengst van deze koekjesverkoop gaat naar de vzw Balavikas. Deze vzw steunt kinderen met een beperking in Zuid-India.

Chris Goris schreef

Ik ben Chris Goris, Femma-lid in Vosselaar. Na het grote succes van vorig jaar, steun ik ook dit jaar "De warmste week", met mijn actie : "Koekjes voor India". De opbrengst van deze koekjesverkoop gaat naar de vzw Balavikas. Deze vzw steunt kinderen met een beperking in Zuid-India.

Reageer