Femma en Fris Gemixt gaan samen voor superdivers in Turnhout

{$items.title}

Omdat alle vrouwen nood hebben aan warme contacten en een stevig sociaal netwerk, richt Femma  nieuwe, superdiverse groepen op.  Hiermee levert Femma  een bijdrage aan grote maatschappelijke uitdagingen zoals eenzaamheid, superdiversiteit en maatschappelijke innovatie en wordt Femma een spiegel van de samenleving.

We zoeken naar nieuwe vormen van verenigen die bijdragen tot een betere samenleving.
We creëren plekken en activiteiten  waar vrouwen elkaar ontmoeten aan de hand van wat hen bindt: eenzelfde buurt, een passie , een ervaring, een behoefte, ...

Femma en Fris Gemixt sloegen de handen in elkaar om kleur-rijke ontmoetingen te realiseren in Turnhout.

Salon Relax

In het voorjaar  organiseerden we  samen Salon Relax, een ontmoetingsnamiddag met allerlei verwennende workshops voor vrouwen.  Verwennende lichaamsverzorging is immers iets dat (bijna) alle vrouwen fijn vinden.  De workshops maquillage, kleur en stijl, voedingsadvies, massage en relaxatie, henna ,…. werden dan ook zeer gesmaakt. Meer dan 100 vrouwen (van verschillende origine en leeftijd) hadden een fijne namiddag.

Het verhaal rond henna

Zondag 18 september was er een tweede , leuke  activiteit, namelijk het verhaal rond henna.
Ook dit was weer een succes.  We kregen informatie over wat henna is en wanneer en waarvoor het allemaal gebruikt kan worden.  Daarna brachten we, onder deskundige begeleiding, mooie tekeningen aan bij elkaar. Er zaten echte  pareltjes bij.  En dit allemaal bij het drinken van een lekkere muntthee met een heerlijk koekje in een fijne sfeer.

Dat smaakt naar meer

In de toekomst blijven Femma en Fris Gemixt samen werken en leuke activiteiten organiseren voor vrouwen in Turnhout.  Een nieuwe superdiverse  Femmagroep  in Turnhout is een droom die langzaam aan werkelijkheid wordt.

Vrouwen ontmoeten elkaar, leren elkaar kennen en ontdekken dat er veel meer is dat hen bindt dan dat hen scheidt.  Vreemden worden kennissen en misschien nog later vriendinnen.

Wil jij graag meewerken aan deze groep of deelnemen aan de activiteiten, neem dan zeker contact op:

Reageer