Feest mee op Wereld Veggie Dag met deze lekkere groenten in pickles-roomsaus

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Zaterdag 1 oktober is het Wereld Veggie Dag. EVA roept iedereen op om die dag vegetarisch te eten en een foto van zijn maaltijd te posten met de #wereldveggiedag.

Wat?

1 oktober is het Wereld Veggie Dag. Hoe geweldig zou het niet zijn als iedereen die dag vegetarisch zou eten. Daarom roept EVA iedereen op om net als vorig jaar op 1 oktober massaal foto’s te posten van je veggie eten met de #wereldveggiedag. Dat kan je eigen favoriete veggie gerecht zijn, maar je kunt ook het Wereld Veggie Dag recept eens uitproberen. Chef-kok Pieter-Jan Lint bedacht dit jaar een heerlijk gerecht. En dat is nog niet alles.

Om iedereen warm te maken om op 1 oktober mee te doen, organiseert EVA in de aanloop ernaartoe de Veggieweek. Van 24 september tot 1 oktober worden er overal in Vlaanderen en Brussel lekkere veggie activiteiten georganiseerd.

Je vindt alle informatie op de website www.evavzw.be/veggieweek

Het recept

Nog inspiratie nodig voor een lekkere Wereld Veggie Dag?

Probeer dan zeker eens dit toprecept van Pieter-Jan Lint, in dit filmpje demonstreert hij hoe je het gerecht klaarmaakt.

 

 

Nog meer inspiratie?

Ook in onze Femma Boetiek vind je heel wat inspiratie!
Wat dacht je van veggieburgers, - balletjes en broodbeleg of supergranen?
Of liever een variatie aan recepten in Vegetarisch Genieten of Donderdag, Veggiedag?

Wat koudwatervrees om op je eentje vegetarisch te koken?  Binnenkort is er vast een leuke workshop in een Femmagroep bij jou in de buurt.  Kijk even in de activiteitenzoeker bij 'culinair'.

En, wat schaft de pot bij jou op 1 oktober?
Smakelijk alvast!

Reageer