Energieboost voor kwetsbare mama’s

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

De Praktische school is gekend als dé aanbieder van de activiteiten die bij vele femmagroepen geprogrammeerd staan. Maar de Praktische School doet veel meer. Sinds jaren verzorgt de Praktische school ook een aanbod naar (vrouwen)groepen die het moeilijker hebben in de samenleving. De komende jaren gaan we ons specifiek richten naar moeders in kwetsbare situaties.

Waarom?

  • Wel, je weet zelf wanneer je een leuke ervaring achter de rug hebt, dat je vaak met meer energie aan de slag kunt. Die energieboost willen we ook aan deze moeders geven. We willen hen even weg halen uit de dagelijkse sleur, weg van eventuele zorgen en hun even tijd voor henzelf gunnen.
  • We geloven dat ieder van ons talenten in zich heeft, maar dat niet iedereen evenveel kansen heeft gekregen om deze te ontwikkelen.
  • We willen drempels weghalen en iedereen het plezier van verenigen en het zich verbonden voelen met anderen laten ervaren.

Hoe?
We zijn met de Praktische School bezig met het opzetten van vormingen specifiek met en voor deze mama’s. We zijn niet over één nacht ijs gegaan. We zijn in gesprek gegaan met ervaringsdeskundigen terzake en hebben hen bevraagd over hun interesses. De vorm van het aanbod gaat ook anders zijn: een beetje korter, meer instapmogelijkheden, en met specifieke lesgevers, nl. coaches. Deze coaches gaan, in tegenstelling tot de femmalesgevers, langere periodes met de mama’s op weg. Zij worden een constante in de groep en zijn de ultieme verbindingsfactor. Daarnaast is er vanaf heden ook een verantwoordelijke hiervoor binnen het team van de Praktische School, nl. Myriam Wauters.

Ook jij kan helpen!
Ken jij groepen/organisaties voor wie dit aanbod een meerwaarde heeft? Neem dan zeker contact op met Myriam Wauters via myriam.wauters@femma.be

Reageer