Een nieuw begin op 1 september: Dag van de Warme Koffie

{$items.title}

Door H. Wouters

Eén september - of je nu kinderen in huis hebt die weer naar school gaan of niet - markeert toch de overgang van het vakantieritme naar het ‘gewone’ ritme. Maar is dat ‘gewone’ ritme wel zo normaal? Laten we met elkaar dit nieuwe begin beleven, via een online pauze van 10u tot 10u30. Zorg jij voor een kopje warme koffie? Dan zorgen wij voor wat goede vragen, fijne plannen én een mooi online concert.

SCHRIJF JE IN

De zomer. Je had er lang naar uitgekeken. Afgeteld zelfs. Leuke plannen gemaakt. Sommigen pakten goed uit. Anderen vielen in het water.

Misschien was er rust. Ontspanning. Eindelijk tijd voor dat weerzien, dat klusje, of gewoon: om de dagelijkse dingen rustiger te doen,

Of misschien ontdekte je wel dat het wegvallen van de vertrouwde structuur ontregelend is. Dat je niet gemaakt bent om 24/7 met je partner/gezin/vrienden in een vakantiehuis/caravan/tent/hotelkamer te zitten. Dat de grote verwachtingen een trigger waren voor grote spanningen.

Hoe jouw zomer ook was, we maken nu de overgang naar ‘het normale ritme’. Maar is dat normale ritme wel zo normaal? Rennen we weer mee met de ratrace, of realiseren we in de komende (waarschijnlijk drukke) periode ook eigen tijd?

“Ik ben iemand die steeds de blik op de andere, de maatschappij, de wereld houdt, maar tijd maken voor jezelf, ook je blik op jezelf richten, is heel belangrijk om iets te betekenen voor anderen.”
(Solange Peirsegaele)

Wat als je…

… op 1 september van 10u tot 10u30 een fijne voedende pauze kon nemen, online met andere vrouwen?
… daarbij getrakteerd zou worden op een online mini-concert, een paar rake vragen en leuke plannen?
… samen met anderen een nieuw begin kan markeren? Niet alleen de overgang van de zomer naar het ‘normale’ ritme, maar ook een nieuw begin van een periode waarin je ook tijd voor jou neemt.
… geniet van een kopje heerlijke warme koffie of thee tijdens deze pauze? Echt even me-time.
… daarna opgeladen verder kan gaan met wat de dag van je vraagt?

Blokkeer deze pauze alvast in je agenda en schrijf je nu (gratis) in.
 

Nog even dit:

  • Als je je ingeschreven hebt, krijg je een mailtje met een zoomlink.
  • Als je het mailtje niet krijgt, kijk dan zeker even bij je spam. Waarschijnlijk is de mail dan fout terecht gekomen.
  • Je kan dan aangeven dat het e-mailadres van Femma veilig is, waardoor eventueel volgende mails wel in je inbox terechte komen.
  • Op 1 september kan je enkele minuutjes voor de start inloggen op de zoomlink. Je hoeft zoom niet zelf aan te kopen om deel te nemen! Je komt in een wachtruimte terecht en om precies 10u word je toegelaten tot de meeting.

SCHRIJF JE IN

Reageer