Een heerlijk warme puntsjaal breien

{$items.title}

Een lesgeefster van Femma,  Greet Wouters, ontwierp deze leuke, warme puntsjaal.  Deze sjaal is ideaal voor een frisse zomeravond, een lange wandeling of om je thuis lekker in te wikkelen. Het leuke is dat dit model geweldig eenvoudig te breien is!

Ben jij fervente breister of heb je nog wat schrik om er aan te beginnen?  In elk geval is dit DIY pakket iets voor jou.  We bezorgen je de wol én de werkbeschrijving kun je online volgen in tekst en beeld.  Heb je een vraag?  Ook dan kan je bij ons terecht in de Facebookgroep.

Absoluut een aanrader voor beginners.

Bij aankoop van het pakket krijg je van ons:

  • Een dikke bol breigaren  van 300 g (alpacawol)
  • Toegang tot de werkwijze en  demofilmpjes 
  • Stap voor stap leer je aan de hand van filmpjes hoe je aan de slag kunt gaan.

Dit nieuwe pakket kost 40,50 euro en is vanaf nu te koop in de Femma Boetiek - klik hier

Bovendien steun je door een  pakket superwarm alpaca breigaren te kopen Peruaanse tienermoeders.

Peru kent veel tienerzwangerschappen. Wat we in België gewoon zijn onder de vorm van het OCMW, Kind en Gezin, vervangingsinkomen kennen ze in Peru niet. Meisjes zijn er vaak overgelaten aan hun lot. Ze zijn vaak ook slachtoffer van geweld.  Het zal je maar overkomen. Wij hebben de mond vol over mensonwaardige omstandigheden waarin veel vrouwen leven. Met aankoop van dit pakket lossen we het probleem niet op, maar maken we het leven van de tienermoeders iets positiever en steunen we op deze wijze het project ‘Solid International’. Solid international begeleidt tienermeisjes ter plaatse als een soort Kind en Gezin, maar dan zeer intensief. Voor de meisjes met de meest traumatische ervaringen is er een vluchthuis waar ze enkele maanden kunnen verblijven. Daarnaast zorgt Solid voor een inkomen door een breiatelier op te richten en de meisjes tewerk te stellen. Het alpacagaren werd ook speciaal voor Femma door tienermoeders op bolletjes gewikkeld.

Wil je ook een steentje bijdragen en houd je van een heerlijke warme sjaal die bovendien gemakkelijk te maken is?  Koop je pakket nu in onze Femmaboetiek.

Reacties

Marjet Van de Moortel schreef

Beste, ik heb verleden jaar zo'n bol wol gekocht. Daar zat een beschrijving bij voor een omslagsjaal maar dat vond ik te moeilijk en nu ligt die bol hier nog. Zou ik daarom de beschrijving voor de puntsjaal mogen ontvangen aub? Als het als bewijs mag dienen: het betreft lot 193557. Dankuwel!

christine de schepper schreef

ik heb ook de wol al aangekocht en zou graag de beschrijving van puntsjaal hebben, waar kan ik dat vinden?

Gerd Boogers schreef

Ik heb vorig jaar ok de wol aangekocht en zou graag de beschrijving van de puntsjaal hebben, waar kan ik die vinden???

Van Duyse Rose-Anne schreef

ik wil ook de tutorial vinden

maar Hoe

Reageer