Een eerste grootse zomerzoektocht doorheen Katelijne

{$items.title}

De Femma-dames uit Sint-Katelijne-Waver investeerden dit voorjaar heel wat vrijwilligersuurtjes in de organisatie van hun eerste grote zomerzoektocht.  Een leuk vakantieidee voor deze zomer!

De zomerzoektocht brengt de deelnemers naar de vier kernen van de gemeente: het centrum, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, De Elzestraat en Pasbrug-Nieuwendijk. Voorzitster Magda Pelgrims geeft meer uitleg.

β€œDe zoektocht heeft verschillende bestaansredenen. Deelnemers kunnen onze gemeente beter leren kennen, en dikwijls op een andere manier. Want we hebben ook een uitgestippelde route voor fietsers en een kinderzoektocht. Maar tegelijk willen we ook het belang van vrijwilligerswerk in de verf zetten.  De zoektocht is dan ook volledig door vrijwilligers in elkaar gepuzzeld!"

 

Praktisch

  • Je kan deze zoektocht doen vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2016 .
  • Iedereen kan aan deze zoektocht deelnemen maar zeer zeker ook gezinnen met kinderen, want voor hen is er een speciale bijlage voorzien .
  • Je kiest een vervoersmiddel naar keuze : de auto of de fiets .
  • De zoekwandeling gaat door in de 4 kernen van Sint-Katelijne-Waver nl. het Centrum , Pasbrug/Nieuwendijk, de Elzestraat en Onze-Lieve-Vrouw-Waver .
  • De deelnamebrochure kost € 5 en is op verschillende locaties te koop: balie gemeentehuis, Wijnhandel Mia, Restaurant Katelijne, Ons Parochiehuis, t Klaverke en De Vijfhoek.
  • Er zijn waardevolle prijzen te winnen. Wie gewonnen heeft, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht .
  • De prijsuitreiking gaat door op 18/09/16 in de parochiezaal van SKW Centrum.

Hier vind je meer informatie over de organiserende Femmagroep.


Organiseer jij of jouw Femmagroep ook een originele zomeractiviteit? Laat het ons weten!
 

Reageer