Donkere parels, diepe kleuren - Burundi, de essentie

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Greet De Ceukelaire is erg geëngageerd, in haar lokale Femmagroep én als algemeen voorzitter van Femma.  Maar wist je dat ze daarnaast ook een talentvol fotograaf is? Haar werk wordt nu tentoongesteld in CC De Werf in Aalst tot en met 20 mei 2017.  Zeker een bezoekje waard!

Tjokkend in een jeep, diep in het binnenland van Burundi, laten momentopnamen diepe sporen na bij een meereizende fotograaf. Sporen van een volk dat getergd door burgeroorlog, honger, ziekte en armoede achterblijft. Een volk dat ondanks alles blijft hopen dat het beter zal gaan. Samen met dorpsgenoten en steun van een aantal Belgen timmeren ze zelf aan een weg naar meer stabiliteit en een betere toekomst voor hun kinderen. Hun ogen verraden angst, ellende en moedeloosheid, maar ook hoop, dankbaarheid, levenslust en vastberadenheid.

Welkom in de wereld waar blikken van mensen en beelden in zwart-wit en kleur het verhaal vertellen van het land van duizend heuvels, in het hart geraakt door beproeving, maar met hoop op een betere gezondheidszorg door solidariteit en samenhorigheid.

Vijftig foto’s, van donkere parels en diepe kleuren, met een sprekend verhaal door Greet De Ceukelaire.
 

Noteer ook in je agenda:

Meet and Greet op zaterdag 25 maart 2017 om 15u.

Bezoek je de tentoonstelling met je Femmagroep of vriendinnen?  Heb je graag dat Greet aanwezig is, dan kan je dit aanvragen op greet.deceukelaire@telenet.be.

Meer informatie

Reageer