DIY- ideeën die denken aan de vogeltjes

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

In de herfst is er minder bloemenpracht in de tuin om van te genieten. En ik geef toe, ik ben vooral een bloemen-madam!  Maar door een voederplaatsje te voorzien kan je in de plaats van bloemen, genieten van verschillende vogels in je tuin.  En naast bloemen, hou ik ook van kleine bezoekers dus twee vliegen in een klap!

voederbakje

Dit kwam ik tegen op Pinterest. Super vrolijk in die warme kleuren, het brengt kleur in een wintergetinte tuin.  Het is gemaakt uit plastic tafelgerei.  Wanneer je een gepaste boor hebt, kan je dit werkje ook aan met aardewerk of porselein. Kijk bij de links voor een werkbeschrijving met stap-voor-stap foto's.

vogelhuisje

Dit nestkastje vond ik ook super inventief!  Op zoek naar die ladenkast in de garage waaruit je een schuif kan missen.  Theepotten vind je makkelijk op rommelmarkten of in de kringloopwinkel.

Bij Femma kan je vanaf januari 2015 terecht voor verschillende workshops rond upcycling.  Zo geven we verschillende spulletjes en wegwerpmateriaal een nieuw leven.

Reageer