De Vrouwendag komt er aan

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

De Nationale Vrouwendag vindt plaats dit jaar in 't Werkhuys (Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout). Ook dit jaar haalde Furia het onderste uit de kan om samen met een platform van lokale Antwerpse organisaties een uitdagend en interessant programma samen te stellen.

De keynote speaker is Camille Barbagallo. Als onderzoekster en activiste verdiept zij zich in reproductieve arbeid of al het zorgende en huishoudelijke werk dat de samenleving draaiende houdt. Barbagallo onderzoekt hoe sekse, ras en klasse de organisatie van deze arbeid bepalen en organiseert mee de vrouwenstaking in Groot-Brittannië.

In de namiddag kan je je verdiepen in workshops over bondgenootschap, mannen en feminisme, stereotypen op de arbeidsmarkt en dekolonisering. Daarnaast zijn er tal van doorlopende activiteiten: zeefdruk je eigen feministische t-shirt, netwerking, film, fototentoonstelling én een feministisch boekenforum met literatuur van De Groene Waterman. Uiteraard is er ook kinderopvang voor kinderen van 3 tot -12 jaar.

Het volledige programma vind je op de website www.furiavzw.be!
----------------------------------------------------------------
't Werkhuys (Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout)

Maandag 11 november 2019, deuren open vanaf 10.30

Prijs: 5 euro | 3 euro met korting

Reageer