De Grote Vergadering* XL van Hart boven Hard

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Voor iedereen die wil mee praten over de inhoudelijke toekomstlijnen van Hart boven Hard en/of iedereen die bij het startschot wil zijn naar de volgende Parade van 7 mei.

Zaterdag 18 februari 2017 van 10 tot 15u

Zomerfabriek, Uitbreidingstraat 584, Berchem

(kantoren Zomer van Antwerpen op 5 minuten stappen van Berchem Station)

* De Grote Vergadering is het maandelijkse parlement van Hart boven Hard. Voor deze XL-versie nodigt de organisatie graag breed uit, omdat er belangrijke dingen op de agenda staan.

Wie al vaker op een Grote Vergadering was, krijgt de kans wat dieper in te gaan op een aantal cruciale vragen. Voor wie er nog nooit bij was, is deze XL vergadering een uitgelezen moment om kennis te maken en mee te denken.

Op het programma

10u - DE STRIJDPERKEN Waar moet HbH de komende twee jaar op inzetten? En hoe?
‘De strijdperken’ zijn vier afgelijnde thema’s waarvoor we het gaspedaal extra willen induwen, met een langetermijn-planning rond kennisdelen, actie en communicatie, om een concreet alternatief meer wind in de zeilen te geven:

  • ongelijkheid (‘eerlijke belastingen’ & ‘stop armoede’)
  • werk en leven (‘waardig werk’)
  • diversiteit (‘diversiteit is realiteit')
  • cultuur van vrij denken (‘samen rijk’)

We stellen de eerste plannen van de vier werkgroepen voor en vullen die samen verder aan.

12u30 - ETEN
Een vegetarische maaltijd, vrije bijdrage.

13u30 - OP NAAR DE PARADE VAN 7 MEI
Na een korte presentatie van het Lange Tafel-concept gaan we in vijf groepjes concreet door op: (1) ons inhoudelijk verhaal, (2) logistiek, (3) lokale mobilisatie, (4) artistieke dynamiek en  (5) communicatie.

Je kan enkel in de voormiddag komen, of enkel in de namiddag. De maaltijd is het scharniermoment. Er is doorlopend kinderopvang voorzien.

De ideale gelegenheid om eens je neus aan het venster te komen steken van Hart boven Hart!

Graag inschrijven tegen 8 februari.

Informatie en inschrijving

Reageer