De dag van Myriam

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Wist je dat onze groepen ondersteund worden door een hele ploeg enthousiaste basiswerkers?
Myriam, van Femma Limburg geeft je met dit fotoverslagje graag een blik op haar dag!

We starten de dag met een Team. Om de twee weken zitten we samen met de medewerkers in Limburg. Door het telewerk zien we elkaar niet dagelijks en in deze teams vertellen we elkaar van onze projecten en plannen we leuke dingen waar we samen als team onze schouders onder zullen zetten.


Op de middag heb ik afgesproken met Joke, een van de jonge geëngageerde dames die samen met mij CityGirls in Hasselt wilt oprichten. We kiezen voor een plaats waar we het nuttige aan het aangename kunnen koppelen. Met een lekkere pasta om onze honger te stillen, maken we plannen om het programma van deze nieuwe groep concreter te maken.


We vatten de koe bij de horens en we lopen meteen binnen bij Paplou, een leuke retro kledingswinkel in Hasselt. We zijn beiden grote fan van deze winkel en vragen of het mogelijk is dat wij met onze groep in september stijladvies in hun winkel zouden kunnen organiseren. En ja, het kan! Een eerste activiteit staat al op de kalender.  Op naar een ander adresje om eens te vragen wat de mogelijkheden zouden zijn om bij hen cocktails de maken. En ook hier hebben we prijs… plannen kan soms heel ontspannend zijn.
In de namiddag vul ik mijn uren met wat administratief werk.


’s Avonds word ik verwacht bij Femma Sint-Pieter in Sint-Truiden en ik heb meteen de juiste avond uitgekozen. Eén van de bestuursleden is jarig en ze trakteert, met heerlijke aardbeienyoghurt. De dames vergaderen als een goed geoliede machine en ook het lentefeest kom ter sprake. Om zoveel mogelijk vrouwen de kans te geven om te kunnen deelnemen, houden ze de prijs zo laag mogelijk. Ik vind het steeds zo mooi, wanneer ik hoor en zie dat onze Femmadames er steeds voor iedereen willen zijn en dat zij steeds de drempels zo laag mogelijk willen houden.

Met een glimlach op mijn gezicht keer ik terug naar huis en bedenk me onderweg dat het toch een ongelofelijk mooie job is die ik mag uitoefenen. Elke groep heeft zijn eigen kracht en energie en steeds ontroeren ze me op een andere, maar mooie manier. YOU ROCK GIRLS!

Reageer