De dag van groepsbegeleider Lieve

{$items.title}

Hij is er klaar voor, mijn fiets, gepakt en gezakt met laptop en Femmatas. Ik heb het geluk dat ik vrij dicht bij de Femmawerkplek in Antwerpen woon. En een korte fietstocht is ideaal om het hoofd, lijf en leden voor te bereiden op een lange, goedgevulde en gevarieerde nieuwe werkdag.

Door het thuiswerken, gebeurt het dat er enkele dagen overheen gaan vooraleer de post wordt afgehaald. Het is dus één van de eerste taken van de dag om die op te halen en verder te verdelen.

Post ontvangen we in deze tijd niet alleen via de postbode, maar voor het grootste deel langs elektronische weg. Ons bureauwerk bestaat dagelijks uit het verwerken van allerhande mails, telefonische contacten met de groepen, verslaggeving, enz. 

De voorbereidingen voor de Taf(f)eltoer van oktober zijn nog in volle gang. Daarom is Katleen Van der Straeten vanuit Leuven naar de Femmawerkplek in Antwerpen gekomen. Een overleg waarbij je mekaar in levenden lijve ontmoet, verloopt zoveel vlotter.

De voormiddag vliegt voorbij en de middagpauze in de foyer is altijd een moment om naar uit te kijken. We genieten van een heerlijke kop warme soep bij onze boterhammetjes, terwijl wij samen grote en kleine , grappige en ernstige verhalen van op, maar vooral van buiten het werk vertellen.

In de namiddag overleg ik nog even verder met Katleen en maken we goede afspraken. En er is nog een andere leuke afwisseling! Begin 2017 komen er prachtige Femma T-shirts in een elegant, kwalitatief en uniek Fair Femmadesign. Om de perfecte maat te kunnen bestellen, zijn er enkele pasmodellen voorhanden. Natuurlijk kunnen de Femmavrijwilligers ze ook bestellen tot en met 25 oktober! 

Nu de dagtaak erop zit, fiets ik terug naar huis. Even de knop omdraaien en me concentreren op een gezonde en vooral lekkere avondmaaltijd!

Dadelijk na het eten vertrek ik naar de laatste opdracht voor vandaag, de jaarlijkse vergadering van de streek Wilrijk. Ik ondersteun er onze nieuwe collega Joke. Op eigen initiatief bekijken die groepen jaarlijks welke mogelijkheden zij hebben om samen te werken én wisselen ze goede ideeën uit van geslaagde activiteiten. Een leuke manier om de dag af te sluiten en voldaan huiswaarts te keren.

Reacties

Sofie Verspeeten schreef

Leuk!

Elke schreef

Mooie Femma momenten!

Christa Mestdagh schreef

Fijn om te lezen!

Greta schreef

Tof om dit eens te lezen

marleen dufour schreef

Leuk een dagje van Lieve te mogen lezen.

Francine Naders schreef

Goed bezig !!

Viviane schreef

GOED BEZIG !

Mariette simons schreef

Goed om eens een dagje van de bezigheden van Lieve mee te beleven en te zien

Hoe druk zij bezig is

Denise Bernaerts schreef

Wij H.Sacrament Berchem hebben reeds meer dan 1 jaar Femma T shirts die wij hebben laten maken . Super mooi

De Pooter hedwige schreef

jij bent een bezige femma-bij

Reinhilde Hermans schreef

Een druk bezette dag zoals er veel zullen zijn!

Chris Verheyen schreef

Tof, om langs deze weg ook eens een blik te kunnen werpen in je drukke werkdagen

Reageer