De dag van Ellen: woensdag 10 juni

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Wist je dat onze groepen ondersteund worden door een hele ploeg enthousiaste basiswerkers? Ellen, van Femma West-Vlaanderen geeft je met dit fotoverslagje graag een blik op haar dag!

De dag begint vandaag wel heel vroeg, de kindjes zijn wakker om 5u45 en al dadelijk vol energie om aan de dag te beginnen. Soms denk ik dat ze het weten dat ik een lange werkdag voor de boeg heb… Wassen, boterhammetjes eten en de boekentasjes klaar maken voor school en de crèche. Kindjes kunnen beginnen aan hun dagtaak en de mama ook.

9:10 Afspraak in de Stuyverij te Kortrijk voor een overleg ivm diversiteit. Het overleg start pas een uurtje later dus heb ik nog even de tijd om wat mails te checken en te beantwoorden.

10:00 – 12:00 Overleg in het kader van superdiversiteit met collega Riet, Christophe van het gelijkekansencentrum en Katia en Annick van het meldpunt discriminatie. Een zeer boeiend overleg waar een interessante samenwerking uit voort zal vloeien.

13:00 ’s Namiddags houden we teamvergadering bij een collega thuis. Vergaderen met een lege maag lukt niet dus bereiden we samen een heerlijke maaltijd. Slaatjes maken, de tafel goed gevuld en smullen maar… De groentjes van eigen kweek vallen in de smaak.

14:00 Tijd om het werk te hervatten. We bespreken de inhoud van onze Femma fameus dagen en doen de opnames voor onze video uitnodiging.
Tekst opzeggen voor de camera gaat voor de ene collega al wat vlotter dan voor de andere. De bloopers stapelen zich op maar we komen vanuit de vele takes tot een super resultaat, al zeg ik het zelf. Met dit filmpje maken we onze West-Vlaamse afdelingen warm om langs te komen met hun team op de Femma Fameus dagen.

17:00 De tijd vliegt voorbij en het strakke tijdschema geeft aan dat het tijd is om de kindjes op te halen. Deze avond slapen ze bij oma en opa en dat zien ze volledig zitten. Even nog een boterhammetje mee eten en vertrekken richting Dudzele.

18:30 Deze avond staat er een ‘Krik op’ op het programma, samenwerking tussen verschillende Femma afdelingen. Een aantal Brugse afdelingen stippelden een fietsroute uit voor hun leden, ‘Femma op wielen’. Dudzele ontvangt de fietsers op hun tocht met een hapje en een drankje. Een zeer geslaagde organisatie, voor herhaling vatbaar!


 

23:10 Thuis aangekomen na een superfijne dag. Veel nieuwe boeiende mensen leren kennen. Nog wat relaxen en morgen een beetje langer slapen, dat lukt dan een keertje als de kindjes bij oma en opa zijn.

 

 

Reageer