De 5 redenen waarom Martine zo graag met Femma reist

{$items.title}

Ik ga nu al enkele jaren mee op Femma-reis en heb me dit nog geen seconde beklaagd, in tegendeel, het wordt een jaarlijkse goede gewoonte.

En dit is waarom:

 1. Een Femma-reis is puur genieten van de eerste tot de laatste seconde, is echt op en top "af" en is perfect haalbaar voor iedereen en elke leeftijd cfr reis naar Sri Lanka, oudste deelneemster was 79 jaar!!!
   
 2. Deze reizen worden begeleid door superenthousiaste begeleiders die zeer goed en deskundig voorbereid zijn, het zijn echte schatjes die er 200 % voor gaan. Elke dag opnieuw van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
   
 3. Er wordt beroep gedaan op plaatselijke gidsen die voor ons heel wat deuren openen en die ons heel wat plekjes leren kennen die anders aan onze aandacht zouden voorbijgaan.
   
 4. Het zijn allemaal heel mooie en aantrekkelijke bestemmingen, vaak is er een uitzonderlijke mix van natuur en cultuur, dus echt voor elk wat wils.
   
 5. Wat me elke keer opnieuw heel sterk opvalt, is het  enorme  samenhorigheidsgevoel dat spontaan optreedt onder de aanwezige Femma-reizigsters. We komen op voor elkaar, dragen zorg voor elkaar, we passen ons moeiteloos aan elkaar aan. Telkens worden er hechte vriendschapsbanden gesmeed. En we keren met een supergoed gevoel naar huis terug, dankbaar omdat we weer nieuwe warme mensen ontmoet hebben. Terug met beide voeten op de grond beseffen we dat we het hier in België bijlange niet slecht hebben. In Sri Lanka moeten de inwoners het met heel wat minder stellen en toch is iedereen daar dankbaar en tevreden...

Met vriendelijke en dankbare groeten,

Martine, lid in Femma Wetteren-Overschelde

Meer weten over Femma Vrouwenreizen?

Hier vind je alle informatie en het volledige aanbod.

 

Reacties

Marleen Gistelynck schreef

Ik kan het niet mooier verwoorden op en top waar !!

Magda Vanhoudt schreef

dat is inderdaad de pure waarheid ! Steeds 'n warmgevoel , enthousiast begeleid , SUPER !!

Thijs Malou schreef

Dit is nu eens goed verwoord .

De mooie herinneringen,je kan ze alleen maar koesteren.

DE samenhorigheid is schitterend.

Verschueren Frieda schreef

En met Femma -reizen kom je nog eens projecten tegen die je anders nooit zou zien . Je leert mensen kennen die met hart en ziel die projecten voor vrouwen en kinderen begeleiden en hun best doen met heel weinig middelen. Als we die dan een beetje steun kunnen geven met een kleinigheid te geven of van hen te kopen , doen we dat graag !!!!

Bosmans Myriam schreef

Dit is een zeer mooie verwoording hoe je een FemmaReis ervaart

Myriam Van Tricht schreef

Zelfs dicht bij huis verloopt alles prima ! Hoe 30 dames gedisciplineerd samen fietsen , alles op schema verloopt : het heeft me verwonderd !! Ik heb niet getwijfeld me weer in te schrijven dit jaar!

Reageer