Creatief met papier

{$items.title}

Papier, iedereen heeft het in overvloed liggen. Regelmatig zetten we een zak tijdschriften, kranten en ander papier aan de deur. Hier vind je vijf eenvoudige, creatieve tips om herbruikbaar papier te verwerken.

Voor de vele dames die volgende week geen haakpakketje toegestuurd krijgen. Met de handleiding op deze website (www.designsponge.com) maak je een prachtig papieren mandje. Nodig: een naaimachine en véél papier. Neem ook een kijkje op deze website. (Engels)

Op 'dozidesign' vind je een 'typische' hedendaagse blog met mooie foto's, kook- en creatieve ideetjes, ... en één tutorial voor mooie papieren roosjes.

Waw! Prachtige papieren slingers. Gebruik inpakpapier na de feestdagen of van verjaardagscadeautjes: complimentjes gegarandeerd. The trendy girl zorgde voor een mooie 'how-to' fotoreeks.

De vrouw achter 'scraphacker' zet haar vele diy-projectjes online op de deze website. In dit geval 10 ideeën voor 'vegan taxidermy'.. Lees: opgezette dieren zonder dat er dieren aan te pas kwame. Er staan heel wat diy-ideetjes tussen, zoals deze papier-maché-zebra.

En tenslotte een klassieker: papieren doosjes. Zoals bij de slingers: gebruik mooi papier (foto's uit tijdschriften, inpakpakier..) en je krijgt prachtige geschenkideetjes!

Reacties

Annemie schreef

Nog een leuke blog met toffe ideetjes rond creatief met papier: papier-in-zicht.blogspot.be

Reageer