Brei- en haakinspiratie in overvloed

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Dan word je bij Femma sowieso al in de watten gelegd.  Want haken en breien blijven toppers in ons activiteitenaanbod.  In het boek Inspiratie voor Creatie vind je heel wat leuke nieuwe uitdagingen. 

Van kleine haakprojectjes zoals mutsen en tasjes tot iets uitdagender mochilahaken of een superleuk vliegend tapijt.

En ook de breiers krijgen nieuwe inspiratie en uitdaging met het contentaal breien, warme mutsen en sjaals of snoezige knuffelbeestjes.

Ga je de nieuwe uitdaging liever onder begeleiding en in groep aan?  Dan kun je in één van de vele Femmagroepen terecht.  Er zijn zeker ook brei- en haakworkshops in jouw buurt.

Nooit genoeg inspiratie?  Dan is Knit&Knot iets voor jou!

KNIT&KNOT zijn de eerste Brabantse Brei- en Haakdagen in Nederland.

Op 18,19 en 20 maart 2016 vormt de karakteristieke Koepelhal in Tilburg het decor van een spiksplinternieuwe creatieve beurs: KNIT&KNOT, de eerste Brabantse brei- en haakdagen. Een evenement dat duidelijk laat zien hoe populair breien, haken en vergelijkbare hobby’s (nog steeds) zijn. Veel inspiratie, bijzondere handwerkwinkeltjes en leuke workshops .

Van bizarre Breisels tot een klassieke Baltisch vlechtje!

Tradities en trends
Breien en haken staan met stip genoteerd en zijn de meest populaire hobby’s op dit moment. Geen wonder: het zijn veelzijdige hobby’s. Traditioneel en trendy tegelijk. Beroemde trendwatchers maar ook jonge ontwerpers van nu voorspelden al de terugkomst van ‘handwerk, specialisme, vakmanschap en huiselijkheid. Breien en haken bieden rust in deze tijd van snelle communicatie. Van jong tot oud van beginnend tot specialist, iedereen is welkom om gezellig aan het schuiven.

In de Textielstad van het zuiden ontmoeten klassieke breiers en hakers verrassende nieuwkomers. Haken en breien is de basis, maar ook het verwerken van materialen zoals vilten, spinnen, verven en afgeleiden daarvan komen ruimschoots aan bod . Dit jaar als extra thema: borduren. Ook gaan we op zoek naar mooie inspiratiestukken op het gebied van fashion en mode. Vakmanschap is meesterschap!

Hekwerk wordt kunstwerk
Zelfs het robuuste hekwerk rondom de Koepelhal is niet veilig voor dit nieuwste haak en brei avontuur! De spoorzone wordt omgetoverd tot Flower Power Area! Een opvallende trend is het werken met afval. Zo kunnen plastictasjes met ‘handwerktechnieken’ gerecycled worden tot prachtige kunstwerken.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen
Variatie vormt de rode draad bij KNIT&KNOT. Er zijn heel gezellige handwerkwinkels, hip en traditioneel, een variatie aan materialen, technieken en inspirerende ideeën en trends voor mode en woonaccessoires. Daarnaast worden er interessante workshops georganiseerd en staan alle bloggers, vloggers en de brei- en haakexperts van KNIT&KNOT de bezoekers met al hun raad en draad bij!

Praktisch

KNIT&KNOT is op 18, 19, 20 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg.
Entreeprijs: 8,50 euro p.p.
In de voorverkoop via www.knitenknot.nl  7,00 euro p.p.
Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

De Knit&Knot website
Op Facebook

Zin in een uitstapje naar onze noorderburen?  Wij mogen 6 duotickets weggeven voor Knit&Knot.  Maak er een fijn uitje van met één van je vriendinnen en geniet van de inspiratie én de leuke stad Tilburg met het interessante Textielmuseum

Snel naar onze wedstrijdpagina

Reacties

GIna schreef

Ik ontdekte dit boekje deze zomer

Een van mijn dametjes prijkte al op ons oud kernledenfeest

Superleuk haken

Reageer