Brei een hartverwarmende sjaal in Alpacagaren

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

en spring in de bres voor tienermoeders in Peru

Mede door de machismo-cultuur in het land kent Peru veel tienerzwangerschappen. Die meisjes worden vaak aan hun lot overgelaten. Solid (de koepelorganisatie waarmee Bombyx samenwerkt*) begeleidt de tienermeisjes ter plekke als een soort Kind en Gezin, maar dan heel intensief. Wij hebben de mond vol over de mensonwaardige omstandigheden waarin veel vrouwen leven ... Met dit project kunnen we daar iets aan doen! We lossen het probleem natuurlijk niet op, maar we maken het leven voor deze jonge moeders toch wat positiever. Samenwerken met Solid betekent 100% sociale impact. Het vertaalt zich in het financieren van sociale projecten en het creëren van lokale werkgelegenheid.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen en de Peruaanse tienermoeders een (warm) hart onder de riem steken, bestel dan vandaag nog een pakket superwarme breiwol en geniet straks van een warme, zelfgebreide sjaal.

In samenwerking met de mensen van Bombyx werd voor Femma een exclusief model voor een eenvoudig te breien sjaal ontwikkeld. De afgewerkte omslagsjaal is 225 cm lang en 40 cm breed.
Een breiwolpakket omvat een dikke bol alpacabreigaren van 300 g met daarbij de beschrijving om zelf deze leuke sjaal te breien. Keuze uit twee kleuren.

                     F 1695  Donker                                               

                    F 1686  Bleek

Wees er snel bij, want op is op!
Snelle beslissers kunnen tot 15 november 2016 een breiwolpakket bestellen aan € 39,99.

Aangezien onze eerste lading pakketten in geen tijd was uitverkocht bestelden we een nieuwe voorraad.  Bij de pakketten besteld vanaf 20 oktober 2016, kunnen we levering voor Kerstmis niet garanderen!

Wie na 15/11 bestelt, betaalt € 44,99.

Bestel je pakket via de Boetiek en kies het kleur van je voorkeur:

      DIY-PAKKET03 Sjaal Alp DONKER

DIY-PAKKET04 Sjaal Alp BLEEK

 

 

De tienermoeders uit Peru danken je voor dit mooie gebaar!

 

 

 

 

 

 

Tip: Ben je geen ervaren breister of zoek je een gezellige babbel tijdens het breien? Spreek dan enkele vriendinnen aan die ook een breiwolpakket willen bestellen en brei gezellig samen voor het goede doel.
Veel breigenot!

* is een nieuwe internationale partner van Femma     

 

 

Reacties

fonteyne annemie schreef

hallo ik heb al garen besteld op 6 oktober wanneer gaat dat hier zijn , ik zou de sjaals nog willen af hebben voor kerstmis om kado te geven !

Liesje schreef

Dag Annemie

De pakketten werden iets later dan voorzien geleverd. Ondertussen is Karin bezig met de verzendingen. Ze komen er dus aan!

Groetjes

Liesje

pointdeplume schreef

Met welke naalden wordt de sjaal gebreid?

Reageer