Bouw mee met Femma aan de langste tafel van Hart boven Hard

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Op zondag 7 mei bouwt Hart boven Hard de langste tafel ooit, dwars door Brussel. Het doel is ‘samen stevig op tafel kloppen’, zodat het beleid onze grieven hoort. Femma steunt dit initiatief.  We stappen mee en doen ook een financiële duit in het zakje om dit mee mogelijk te maken.

De tafel, een superlange constructie van europaletten, wordt door 180 enthousiaste bouwers in elkaar gebokst. Hart boven Hard wil heel graag ook een vrouwenbouwploeg samenstellen en vraagt Femma om die aan te sturen.

Een kans voor ons om te laten zien dat vrouwen kunnen bouwen!

Voel jij iets jeuken? Dan moet je dit weten:
  • HbH wil tegen 21/4 een antwoord: stuurt Femma een ploeg van vrouwenbouwers aan? Laat daarom ten laatste op 20/4 weten of je meedoet.  Doel is om een ploeg van 12 mensen samen te stellen.
  • Wil je dit bouwteam coördineren? Helemaal toppie! Dan vragen de organisatoren ook nog dat je (1) komt oefenen op een testmoment. Op 20/4 gaat een oefensessie door in Brugge, op 24/4 gaat er eentje door bij de VRT en op 29/4 in A’pen. Je trekt daarvoor best veiligheidsschoenen of stevige bottinnekes aan en je brengt een opgeladen schroefmachine mee en (2) je gaat naar een van beide briefingsmomenten.
  • Deze lange tafel wordt op 7 mei in de voormiddag in elkaar geknutseld. Je wordt vanaf 8.30 in hartje Brussel verwacht. Een lunch wordt voorzien.
  • Afbreken gebeurt tussen 17u en 19u, en moet maar met zessen gebeuren.
Het is een unieke kans om mee te werken aan dit unieke project! 
Maak jezelf en Femma trots en kom meebouwen.  Misschien krijg je nog enkele vriendinnen mee?  Dan wordt het nog plezanter!
Laat ten laatste op 20/4 weten dat je mee komt doen aan liesje.berteloot@femma.be
We houden je verder op de hoogte van alle afspraken!

 

Reageer