Boekte je een reis? Wij houden je op de hoogte

{$items.title}

Al enkele weken ondervinden we allemaal de gevolgen van het coronavirus. Dit is ook zo voor Femma-vrouwenreizen en voor jou die een reis bij ons boekte of wil boeken. Allerlei maatregelen – sommige vervelend, andere ingrijpend – moeten de impact van het virus en het aantal slachtoffers zo laag mogelijk houden. Daar werkt iedereen aan mee, ook  Femma.

We begrijpen dat deelnemers aan reizen die in de nabije toekomst moeten vertrekken, bezorgd en onzeker zijn. Als je bij ons een reis reserveerde en er treden wijzigingen op, dan word je door ons persoonlijk verwittigd. Ofwel wordt je reis verplaatst naar een latere datum ofwel krijg je een tegoed waardebon.

Zodra corona het toelaat, reizen we weer af

            

Indien je voor de zomermaanden of daarna hebt gereserveerd, dan gaan – momenteel –  deze reizen gewoon door. Maar we hebben geen glazen bol. Als de situatie duidelijker wordt, dus op het juiste moment, zullen we een beslissing kunnen nemen, met zekerheid en veiligheid voor jou als deelnemer. We willen iedereen daarom uitdrukkelijk bedanken voor het geduld en het begrip in deze moeilijke periode. 

Femma-vrouwenreizen zijn uniek, kleinschalig en op maat gemaakt voor en door vrouwen. Onze enthousiaste en ervaren reisbegeleidsters zijn de kers op de taart en maken van onze bestemmingen schitterende parels waar je als deelnemer nog lang van kan nagenieten.

Ook onze vele samenwerkingspartners, plaatselijke organisaties , families, projecten voor en door vrouwen, werknemers, gidsen, winkeliers, e.d. doen iedere keer weer volop hun best om van onze reizen onvergetelijke ervaringen te maken. Zij zijn vaak erg  afhankelijk van toerisme en rekenen ook op ons. Voor sommige van hen  is het zelfs een kwestie van overleven, zeker in deze huidige crisis. Ze verdienen vandaag  evengoed onze aandacht en solidariteit, zoals ze dat  gisteren en eergisteren kregen.

Het gemis van samen onderweg zijn en elkaar te ontmoeten, van te zien en te ontdekken is iets wat we zeker allemaal heel hard missen. Maar blijf positief dromen van wat nog moet komen… een fantastische-coronavrije-Femmareis!

Tenslotte wens ik iedereen nog een goede gezondheid en veel geduld en moed in deze turbulente dagen.

Veerle Vlasselaer

Reacties

Iris schreef

Dank je wel Veerle aan jou en het ganse team om in deze onzekere omstandigheden te trachten alles in goede banen te blijven leiden!

Marleen schreef

Nen dikke merci voor al dat geregel!

Deze uitzonderlijke situatie moet je inderdaad dag na dag opvolgen en vraagt veel extra werk van jullie.

Wij kunnen met een gerust hart op jullie rekenen.

Meer kunnen we niet doen, hé, alles uit handen geven aan de specialisten, en dat zijn jullie!

Jullie zijn echte krukken! Merci daarvoor!

Martine schreef

Bedankt Veerle en team om in deze moeilijke tijden het hoofd koel te houden...we zien wel wat er nog op ons afkomt qua Femma- reizen in de nabije toekomst.... gezondheid en veiligheid boven alles.... maar we blijven positief en blijven dromen..... dikke knuffel

Nelly Beernaert schreef

Inderdaad niet eenvoudig in deze benarde tijden met dank aan de organisatie met het hele gedoe nu momenteel !

Ik hoop dat alles tijdig gebeurt en ook rekening houdend dat gezondheid primeert !

Maar wat met bv een voucher die tot eind 2021 geldig is en men kan door omstandigheden niet reizen in dat jaar !

Als alles nog ruim op tijd kan lijkt mij het eenvoudigst om het voorschot terug te krijgen ev met een voucher !

En dan weer uitkijken naar een deugddoende Femma reis

Mvg

Van noten godelieve schreef

Heb een reisje geboekt voor Wallonie en alleen nog maar het voorschot betaald,moet ik,het resterende bedrag nog betalen of afwachten.vertrek op 2 juni.Door deze omstandigheden heb ik het nog niet betaald .

Veerle Vlasselaer schreef

Dag Godelieve,

We zijn volop bezig om deze reis naar Picardië om te buigen naar een latere datum. We moesten daarvoor wachten op de vergadering van de Nationale veiligheidsraad. Het reisadvies is nu tot 8 juni gekend. Wij volgen de situatie en de maatregelen dag per dag en dus reis per reis. Pas nu kunnen we beginnen aan de ombuiging van je reis door Wallonië. Je geld is niet verloren. Zodra we meer weten word je hiervan persoonlijk verwittigd. De vervaldag voor je saldo te betalen moet je steeds respecteren en contractueel respecteren. Zorg goed voor elkaar en voor jezelf en binnenkort gaan we opnieuw fietsen door het prachtige Picardië op een veilige manier. Groeten Veerle

Permentier Hilde schreef

Evenals Van Noten Godelieve heb ik voor de reis naar Picardisch Wallonie tot hier enkel het voorschot betaald.

Ik lees dat deze reis mogelijk omgebogen wordt naar een latere datum, hopelijk niet naar eind septembet want ben ook ingeschreven voor Terschellng.

Ik lees ook dat het saldo contractueel toch moet betaald worden, zal ik dan doen en dan maar hopen dat de reis toch kan doorgaan.

van goethem chris (jerina) schreef

dank je veerle. ik ga mee naar Mechelen. Met ne meter en een half tussen ons, moet lukken. Ik had ook graag mee naar berlijn geweest. durf ik al boeken? of wacht ik nog even? veerle, hou je gezond, he! take care! chris van goethem

Veerle Vlasselaer schreef

De fietsreis naar Picardië werd verplaats naar 2 tot 5 september 2020.

Je werd hiervan persoonlijk verwittigd.

Veerle schreef

Dag Jerina,

Wat fijn je te lezen, bedankt voor je fijn bericht.

Momenteel kan je nog inschrijven voor de reis naar Berlijn van december. We volgen reis per reis alles op, dus maak je geen zorgen. Hou je goed en tot heel gauw!

Reageer