Boek in juni een verblijf aan zee en ga in het najaar aan halve prijs!

{$items.title}

Als het weer goed zit, krijg ik al snel  de ‘zeekriebels’. En in veronderstel dat ik niet de enige ben. Heb je in juni nog een weekend vrij? Of kun je een paar dagen weg? Dan is dit aanbod van Pasar misschien wel iets voor jou:

Boek je een verblijf (weekend-midweek-week) in juni in een Comfort Lodge op Kompas Camping Westende of Nieuwpoort, dan kom je in het najaar (september-oktober) terug aan halve prijs.

 

Kompas Camping Nieuwpoort

Hier vind je alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee: een unieke ligging, verwarmde zwembaden, avontuurlijke speeltuinen … Er is keuze genoeg voor jong en oud. Op wandel- of fietsafstand vind je strand, zee, duinen, de dijk en de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad, en de haven van Nieuwpoort-Stad, ...

Kompas Camping Westende

Ligt op nog geen 10 minuten wandelen van het strand. Als strandliefhebber of rustzoeker voel je je meteen thuis. Terwijl je geniet van een welverdiend drankje op het terras, leven de (klein)kinderen zich uit in de waterspeeltuin …

Comfort Lodges

Een Comfort Lodge heeft alles voor een geslaagde vakantie. Slapen doe je in comfortabele boxspringbedden, koken in een volledig uitgerust keukentje en ontspannen kun je op je privéterras. Er zijn lodges voor 2, 4 of 6 personen.

Hoe gaat dit praktisch?

Als je voor 15 juni een verblijf in juni boekt in een van de luxueuze Comfort Lodges (2-4-6 personen) in Westende of Nieuwpoort ontvang je bij je vertrek een voucher voor 50% korting op je verblijf in het najaar (van 31 augustus tot 26 oktober 2018). De voucher kan je ook doorgeven aan vrienden en familie!

  • Voor meer info en boekingen in Westende klik hier
  • Voor meer info en boekingen in Nieuwpoort klik hier

Aanbod geldig voor boekingen tot 15 juni voor een verblijf in een Comfort Lodge tot eind juni.


 

Reageer