Bloemen Bijen & Borstbollen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Oktober borstkankermaand met roze lintjes
20 oktober, Dag tegen Kanker

Levenslopen over heel vlaanderen

In deze periode worden er volop verhalen gedeeld over de strijd tegen kanker.  We worden bewust gemaakt van de risico's en wat we kunnen doen ter preventie.  Er wordt geld ingezameld voor onderzoek en een goeie zorg.  Heel wat van onze groepen werken hier elk jaar opnieuw aan mee.

Taboe doorbreken en bespreekbaar maken

Cabaretier Wouter Deprez heeft een boek én een muzikale voorleesvoorstelling klaar: "Bloemen Bijen & Borstbollen." Over de liefde voor zijn tuin, zijn bijen en over de borstkanker van zijn vrouw.

Het werd een persoonlijke voorstelling.  Om er zelf mee om te kunnen gaan. Maar ook om het taboe rond borstkanker te doorbreken en het bespreekbaar te maken. 

Bloemen Bijen & Borstbollen

Een muzikale voorleesvoorstelling door Wouter Deprez & Ruben Focketyn. Sinds twee jaar heeft W.D. uit G. verplicht een tuin. Het begon als een gearrangeerd huwelijk, het groeide uit tot een amour fou. De roes van compost. Obussen uit Diksmuide. Zwermende bijen en neukende hommels. Een toevluchtsoord vol groene avonturen. Zeker nu zij ziek is.

Info en data van de voorstellingen

Een aanrader, met je vriendinnen of je Femmagroep

Reageer