Bapas, Belgische tapa's met bier

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Bapas zijn een combinatie van de traditionele Spaanse tapas en Belgisch bier. Vergeet de chips en wakke toastjes. Als je vrienden uitnodigt serveer je lekkere bapas met een frisse pint. Je krijgt twee inspirerende gerechtjes uit het kookboekje Bapas, lepelhapjes en verrines. Het eerste receptje zijn mosseltjes in combinatie met Rodenbach. Het tweede recept is een quiche met geitenkaas met Double enghien brune, een streekbier uit Silly.

Mosseltjes met currycrème, een frisse vinaigrette & Rodenbach (foto zie bovenaan)

Quiche van spinazie, munt, geitenkaas en Double Enghien Brune


 

Reageer