Amai, zoveel mogelijkheden

{$items.title}

- ‘We waren super content en we zijn kritisch ingestelde madammen.’
- ‘Amai, zoveel mogelijkheden met de map, dat hadden we nog niet door’
- ‘We kunnen er jáááren mee aan de slag’
- ‘Ik heb het niet zo voor geloof maar deze map is veel meer’   
- 'Ik hou een goed gevoel over aan deze zingevingsavond.'

Dat zijn maar enkele van de fijne reacties die de werkgroep zingeving Oost-Vlaanderen op hun bezinningsavond van 28 april in ontvangst mocht nemen. 48 deelnemers maakten er kennis met 'De grote inspiratiemap'. En ook een chauffeur van dienst  liet zich verrassen: ‘Ik was chauffeur en ben daarom mee gekomen maar ik ben heel blij dat ik er was’.

In 4 workshops kwamen o.a. de thema’s betovering, geluk, geloof en vrouwen aan bod. Men stond er in aangenaam gezelschap stil bij het belang van ons buikgevoel (aan de hand van een filmpje van Steve Job), de zaken waarin men wel en niet gelooft, zichzelf als stralende ster, geluk als een vlinder,... Het werd een warm en deugddoend ontmoetingsmoment!

'De grote inspiratiemap' is zoals de titel doet vermoeden, een grote bron aan inspiratie. Je vindt er allerlei verhalen, liedjes, gedichten en oefeningen rond acht thema's (betovering, geloof, mededogen, geluk, de kleine dingen, gemeenschap, doel, duurzaamheid en vrouwen). Er is werkelijk voor ieder wat wils! Klik hier voor de inhoudstafel en kom zo alvast meer te weten over de inhoud.

Hou zeker ook de blog in de gaten, want we plannen de komende maanden af en toe een proevertje uit deze map met jullie te delen. (On)geduldig wachten hoeft echter niet, want je kan nu al als Femmabestuurslid 'De grote inspiratiemap' integraal en gratis downloaden via de Webwijzer (rubriek zingeving)!

Zin om samen zinnig tijd door te brengen? Bij Femma ben je aan het juiste adres ;-) Heb je bovendien zin om zinnige momenten te helpen organiseren? Neem dan zeker contact op met de werkgroep zingeving Oost-Vlaanderen via Viviane.demeerleer@femma.be Je zult er beslist warm ontvangen worden! Ook de andere provincies hebben hun eigen bruisende werkgroep zingeving. Hun contactgegevens vind je via deze link.

Reageer