5 x inspirerende zelfmakers voor tijdens de kerstvakantie

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Pinterest en creatieve blogs....uuuuuuuuuuren kan ik erop vertoeven. Een walhalla voor elk creatief beestje. Wie inspiratie zoekt om samen met zijn/haar (klein)kinderen een knutselnamiddag te organiseren, vindt hier zeker leuke ideetjes. Ik zette mijn top 5 kerst DIY-tips die ik online vond op een rijtje voor jullie:

1. Vrolijke kersthangers

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is kleurrijke wol, karton, een ster, lijm en een schaar. Een leuke projectje om samen met je (klein)kinderen te doen en de boom op te fleuren!
De volledige uitleg vind je op deze creatieve blog.

2. Oh Denneboom!

Denneappels, juweeltjes, lijm en groene verf...meer heb je niet nodig om deze leuke kerstoompjes te knutselen.
Hoe je het doet? Op deze blog vind je enkele stap-voor-stap-tips.

3. Confettipakjes

Met wit inpakpapier, cellofaanpapier, schaar, plakband, gekleurd papier, glitterpapier, perforator en pailletten maak je de mooiste pakjes voor onder de kerstboom. Hoe je dat doet staat op deze blog over hippe pakjes.

4.  Gepimpt servies op de kersttafel

Op de blog van Emma en Mona staan altijd leuke DIY-ideetjes. Hier legt ze uit hoe je van een saai wit servies originele bordjes, kommetjes en tasjes maakt. 

 

5.  Appelzakje

Ook altijd problemen met je appels die geblutst raken in je lunchzak of boekentas? Dankzij dit leuke appeltasje is dit probleem voor altijd van de baan. Een leuk cadeautje om te geven of te krijgen. Op de blog van Hilde@Home lees je hoe het moet.

 

 

Inspiratie voor creatie

Meer leuke DIY-tips vind je in ons nieuwste boek 'Inspiratie voor creatie' dat sinds begin deze week uit is en te koop in onze Femma-boetiek.

 

Reacties

GIna schreef

Leuke sterren

Goed idee om volgende week met de kleinkinderen te knutselen

Lobke schreef

Veel plezier ermee Gina! Stuur ons zeker een leuke foto ;-)

Reageer