5 redenen waarom je best de tijd neemt voor het nieuwste Femma Magazine

{$items.title}

Heb je ook zo’n ingewikkelde relatie met tijd? Er is bijna geen dominantere factor in ons leven dan de klok. Bijna altijd aanwezig, bijna altijd vragend om aandacht.  Soms maken we tijd, maar nog vaker laten we ons er door leiden. In het nieuwste Femma Magazine staan we stil bij onze bijzonder ingewikkelde relatie met tijd. Een must om eens echt je tijd voor te nemen!

 

#1 Heel veel rustpunten

Rust en stilte zijn alom vertegenwoordigd in het nieuwste nummer van Femma Magazine. Op maar liefst 5 pagina’s vind je inspirerend teksten en citaten die tot stilte manen. Ze geven je de mogelijkheid om even pas op de plaats te maken en te reflecteren. Een beter middel kan je niet hebben om tot creatieve, nieuwe inzichten te komen.

 

                                                                                                                 

#2 Le coeur a marée basse

Je weet wel, die bekende blogster van die hele toffe herkenbare tekeningen. In een uitgebreid diepte interview is ze heel open over de mooie en moeilijke momenten in haar leven. En staat ze natuurlijk uitgebreid stil bij haar relatie met tijd: “Ik ben geschiedenisjuf. Ik probeer mijn leerlingen bovenaal mee te geven dat het waarde heeft om stil te staan. Dat het baat om tijd te nemen, complexiteit te willen zien, diversiteit en nuances.”

 


#3 Vrouwen zonder kinderen

Ja we weten het: ook wij doen vaak (onbewust) mee met de algemene vanzelfsprekendheid waar vanuit wordt gegaan dat iedereen kinderen heeft. In dit magazine ontmoeten we 3 vrouwen bij wie dat niet het geval is. We nemen uitgebreid de dag met ze door en ervaren wat het betekent om te leven zonder kinderen. Een voorproefje: ‘Het is waar dat wij kunnen doen wat we willen en naar niet of niemand kijken, maar ik ervaar dit niet echt als een voordeel.’

#4 Eenpansrecepten

Je hebt goesting in een lekkere en gezonde maaltijd, maar er is geen tijd om lang in de keuken te staan. Ken je het? Met de eenpasgerechten van Kokerellen kook je vliegensvlug heerlijk en gezond. Bijkomend voordeel: met 1 pan heb je bijna geen afwas.

 

 

 

#5 langzaam leven in snelle tijden

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een trager leven. Slow Living is een wereldwijde groeiende beweging van mensen die bewust nee zeggen tegen racen tegen de klok.  An Daniels gaf haar leven een hele positieve wending door te leven volgens de principes van slow living. ‘Ik heb nee leren zeggen tegen dingen die mij opgelegd worden en kies ervoor om tijd vrij te maken voor de dingen die ik belangrijk vind.’

 

 

Binnenkort allemaal te vinden in jouw brievenbus.

Ontvang je Femma Magazine nog steeds niet? Koop snel een Femmapas en mis vanaf nu geen enkel nummer meer.

 

Reageer