4 x leuke kerstmarkten

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Zodra de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat zakken, komen bij veel mensen de kerstkriebels weer opzetten. En wat is er gezelliger dan met je familie of je vriendinnen een winters uitstapje te maken naar een kerstmarkt? Wij zetten de 4 leukste kerstmarkten alvast op een rijtje voor jullie:

1. Kerstmarkt in Maastricht
De kerstmarkt van Maastricht is compleet vernieuwd. Dit jaar zal er nog meer sfeer en beleving zijn! Er zal een compleet overdekte schaatsbaan zijn, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten. De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. Kortom een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken. Maastricht is bovendien een heerlijke sfeervolle stad, met gezellige winkels om alvast wat kerst inkopen te doen!
www.kerstmarktinmaastricht.nl

2. Winterpret in Brussel
Van 25 november 2016 tot en met 1 januari 2017 in het centrum van Brussel. Winterpret animeert het hart van Brussel tijdens de eindejaarsfeesten. Het evenement vindt plaats op de Grote Markt van Brussel en rond de Beurs, op het Muntplein, op het Sint-Katelijneplein en op de Vismarkt. Je vindt er onder andere een Kerstmarkt met meer dan 200 chalets, kermisattracties zoals een reuzenrad en draaimolens, een overdekte ijsbaan op het Muntplein, een klank-en lichtshow op de Grote Markt, een verplichte playground aan de Beurs, een concert van Lost Frequencies en een Odyssee van licht in Japan op de Sint-Katelijnekerk.
www.brussel.be

3. Kerstmarkt in Antwerpen
De kerstmarkt in Antwerpen, ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven. Het is een van de grootste kerstmarkten van ons land! Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu!
www.kerstmarktantwerpen.be

4. Kerststad Valkenburg
Kerststad Valkenburg is een jaarlijks samenwerkingsverband van 7 grote en unieke kerstactiviteiten tijdens de kerstperiode in Valkenburg. De oorsprong van deze samenwerking ligt bij de oprichting van Stichting Kerststad Valkenburg en inmiddels bestaat Kerststad Valkenburg uit verschillende deelnemers en activiteiten. Twee keer per week trekt deze betoverende parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. Ga zeker eens kijken op hun website voor alle activiteiten en events die georganiseerd worden.
www.kerststadvalkenburg.nl

Reacties

Chris Smets schreef

Wij zijn vorige zaterdag naar Leuven geweest met 25 Femma-dames. Van al de kerstmarkten die we in België bezochten is Leuven bovenal de gezelligste, mooiste en leukste kerstmarkt.

Veel variatie in de kerstkraampjes, een zeer mooi kerstdorp met kerstman en kerstvrouwtje en mooie verlichting.

Femma Zevendonk

Christiane Tansens schreef

Ik denk dat de kerstmarkt van Gent ook in dit lijstje zou passen!

Christiane Tansens

FEMMA Heilig Hart

Sint-Amandsberg

Leen schreef

Inderdaad!! De Gentse kerstmarkt is ook prachtig en gezellig!!Er is elke dag wel iets te beleven !

http://gentsewinterfeesten.be/programma/

femma wommelgem-centrum monic vervoort schreef

Dit jaar sloten we het rijtje van de kerstmarkten in Duitsland die we al bezochten met de kerstmarkt in Düsseldorf. Hier zijn 7 kerstmarkten op wandelafstand. Minpuntje is de afstand van de parking naar het centrum. Volgend jaar blijven we in België en staat de Kerstmarkt van Oostende op ons programma met de gezonde zeelucht als gratis extraatje!

Marleen schreef

Ook naar Brussel gegaan te druk het was duwen en drumen

jos noyelle schreef

kerstmarkt ook in Ardooie 18 dec. van13 u tot 18 u

polenplein , in kader van de warmste week.

Mieke Thielens schreef

Vandaag naar Maastricht geweest om te shoppen, maar wist niet dat er zulke mooie kerstmarkt op 't Vrijthof stond. De info heeft het over rode daken en guirlandes, het reuzenrad e.d. Het mooiste en magische is 'de schatkamer van de kerstman': het huisje langs buiten en alle kerstattributen binnen!!! Uitzonderlijke kerstsfeer en magisch prachtig

Renders Maria schreef

Femma, blijde Boodschap bezocht de kerstmarkt in Aken;

wij vinden dat een echte kerstmarkt vooral in Duitsland de mooiste zijn.

hier is Leuven en Brussel ook een aanrader.

Reageer