3 redenen om vrijwilliger te worden bij Femma

{$items.title}

Femma wordt elke dag gemaakt door duizende vrijwilligers. Waarom worden mensen vrijwilliger bij Femma? Enkele vrijwilligers aan het woord:

“Ik ben graag onder de mensen en wil er wat voor betekenen. Ik hou ook van gezelligheid en dat vraagt inzet, maar dat doe je niet alleen: in kleine groepjes creatief bezig zijn om er weer een gezellig feest van te maken waar iedereen zich welkom voelt, dat geeft me telkens weer een fijn gevoel. Het fijne is ook de samenhorigheid en de dingen mogen doen waar je goed in bent samen met anderen.
Een goede groep vrijwilligers zijn verschillende vrouwen bijeen met elk hun capaciteiten , er moeten denkers en doeners zijn, dat is voor mij het Femma-gevoel ten top!”
Kathelijne Moreau - creatieve duizendpoot bij Femma Melsele

"Omdat je als jonge mama ook eens tijd nodig hebt om met volwassenen om te gaan en tijd voor jezelf moet nemen."                       C V van  Femma Koolkerke

"Om samen met een groep vrouwen waar ik mij heel goed bij voel, dingen te doen die ik anders nooit zou doen! Ik haal er ontzettend veel voldoening uit wanneer we samen de handen uit de mouwen hebben gestoken om een activiteit tot een goed einde te brengen. En ik weet dat ik, ongeacht het verschil in leeftijd en achtergrond van ons groepje vrouwen, ik steeds op al die vrouwen kan rekenen wanneer ik ze nodig heb (en omgekeerd)."
Cindy Vilain - webmeter van Femma Melsbroek

Waarom ben jij vrijwilliger bij Femma?

Reacties

Karine Schepens schreef

Heb het idee om ook vrijwilliger te worden of alvast lid te worden bij/van Femma. Over 2 jaar ga ik in Gent wonen (woon momenteel nog in Wetteren) en dacht dat het zinvoller was aan te sluiten bij Gent ( ga in de Academiestraat wonen, centrum Gent). Liefst wil ik deel uitmaken van een groep. Is er concrete info hieromtrent? Ik werk wel nog 4/5 per week.

Reageer