20.000 mensen op de Grote Parade!

{$items.title}

Maar liefst 20.000 mensen verzamelden gisteren in Brussel voor de Grote Parade van Hart boven Hard. Samen met duizenden andere mensen en meer dan 150 organisaties stapte ook Femma mee op voor een rechtvaardige, solidaire en duurzame samenleving.

Verder kijken dan de markt
Initiatiefnemer Wouter Hillaert verwoordde het als volgt: ‘We moeten verder kijken. Verder dan de markt. Verder dan de besparingen. Verder dan het laatste bommetje op Twitter. Verder dan het eigen huishouden. Verder dan het parlement. Verder dan de scheidslijnen tussen links en rechts. Verder dan Vlaanderen, verder dan België, verder dan Europa. Daarom is het centrale beeld van Hart boven Hard een kind, dat ons een verrekijker ophoudt’.

Wordt vervolgd....
Hart boven Hard eindigt niet met de Grote Parade, zei Hillaert nog. ‘In de loop van de komende week lanceren we de BesparingsWatch: een tool op onze site waarop we de impact van het huidige beleid in kaart willen brengen. Zo kunnen we ons verhaal onderbouwen met nog meer feiten, cijfers en onzichtbare effecten. Op 9 mei willen we iedereen uitnodigen om concrete plannen te helpen maken voor het vervolg, van onderuit. We houden jullie op de hoogte. Dit verhaal loopt hier niet af. Het is nog maar juist vertrokken!’
Hier (http://www.hartbovenhard.be/slotspeech-grote-parade/) vind je de volledige speech van Wouter Hillaert.

Reacties

Georgette Beirnaert schreef

Ik zal er zeker NIET zijn !

Viviane Deleeuw schreef

trotse oma,

Mijn kleindochter Jula stapt met de Fanfakids mee in de optocht Hart boven Hard.

Viviane Deleeuw schreef

Trotse oma,

Mijn kleindochter stapte mee in de Grote Parade van Hart boven Hard.

Reageer