Zaffelare

Hey jij!

Fijn dat je onze afdelingssite bezoekt. 

We willen jou graag beter leren kennen.  Wellicht delen we een aantal van jouw interesses, ideeën of hobby's.

Als vereniging van en voor vrouwen maken we graag tijd voor jou.  Tijd om nieuwe vriendinnen te maken, je batterijen weer op te laden of een stevige babbel te doen.  Bij ons vier je feest, maak je plezier, leer je bij of sport je jezelf fitter dan ooit tevoren.

Onze groep bestaat uit vrouwen vanaf de leeftijd van ongeveer 20 jaar tot ...  Alle vrouwen zijn welkom.

Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod activiteiten.  Mocht je ideeën hebben, geef deze dan gerust door.

 

Zaffelare

ZAFFELARE
Ilse Nimmegeers
Ilse.nimmegeers1@telenet.be
Tel. 09 355 29 92
Gsm -
Martine Van Brussel
Tel. 09 355 29 87
Gsm -
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Wil je graag meer info over de activiteiten van deze groep? Bel of mail de contactpersoon voor meer informatie. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.
Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Ilse Nimmegeers
Luc.de.geest4@telenet.be
09 355 29 92

 

Van Brussel Carine
09 356 83 33

...

Van Brussel Martine
09 355 29 87

 

...De Pauw Cindy

 De Pauw Wendy

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.