Wommelgem Laar

Welkom bij Femma Wommelgem-Laar! Wij zijn een enthousiaste groep die openstaat voor alle vrouwen, jong of minder jong. Er is vast wel iets in het aanbod dat je aanspreekt, neem gerust contact op!

Wommelgem Laar

WOMMELGEM
Marijke Kussé
marijke.kusse@gmail.com
Tel. 03 354 14 49
Gsm -
Carine Verheyen
krientje_v@live.nl
Tel. -
Gsm 0477 68 15 51
Bezoek onze website.
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Activiteiten

Ontmoeting / Feest

Uitstap / Bezoek

Workshop creatief

Uitstap / Bezoek

Workshop creatief

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Jouriek Hoekstra
jouriek@skynet.be
03 321 74 33 of 0472 57 58 22
Ik ben de coördinator van de groep en ook actief in de provinciale beleidsgroep. Heb je vragen, bel of mail me dan.

Florence Welkenhuysen
florence.welkenhuysen@telenet.be
03 321 76 38

Ik sta mede in voor de organisatie van de kookactiviteiten, heb je vragen, bel of mail me dan.

Marijke Kussé
marijke.kusse@gmail.com
03 354 14 49

Ik sta in voor de organisatie van de zingeving, heb je vragen, bel of mail me dan.

 

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 

...

...