Tielen

Ontmoetingsfeest mei 2016 : BBQ en gesmaakt optreden van De MASkes

Tielen

TIELEN
Patricia Vermeulen
marcenpatricia@skynet.be
Tel. 014 55 55 11
Gsm -
Katrien Franken
Katrien.franken@icloud.com
Tel. -
Gsm 0495 52 02 56

Nieuws

Femma heet je welkom in Tielen Muziekdorp

Geocache-tour  ‘Tielen muziekdorp’ : een zoektocht langs locaties in Tielen, die iets te vertellen hebben over het thema muziek in ons dorp, vroeger en nu. Een toffe activiteit om met je vriendinn…

Lees meer

Activiteiten

Kookclub

Kookclub

Bezoek Kerstmarkt

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Patricia Vermeulen
marcenpatricia@skynet.be
014 55 55 11

Contactpersoon en penningmeester.

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

...