Ruddervoorde

Voor alle info:
femma.ruddervoorde@proximus.be

Volg ons ook op facebook.
Femma Ruddervoorde


Onze activiteiten vind je ook op:
http://www.oostkamp.be/activiteitenoverzicht.aspx
 

 

Ruddervoorde

RUDDERVOORDE
Sofie Verplancke
sofie-verplancke@skynet.be
Tel. 050 28 18 43
Gsm -
Claudine Demeulenaere
lucien.vds@telenet.be
Tel. 050 27 59 03
Gsm 0477 39 23 25
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Activiteiten

Fietsen

Fietsen

Reeks workshop culinair

Reeks workshop culinair

Reeks workshop culinair

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

voorzitter: Sofie Verplancke
 

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.