Mechelen Sint-Gummarus

Wij zijn dames die samen sporten, boeken lezen en bespreken onder begeleiding, gezelschapsspellen spelen, samen feesten en op daguitstap gaan en ja ook culturele activiteiten proberen wij regelmatig in te lassen. U bent van harte welkom.  Aarzel niet en kom met ons kennis maken.

Mechelen Sint-Gummarus

MECHELEN
Myriam Sève
myriam.seve@telenet.be
Tel. 015 21 10 44
Gsm -
Bezoek onze Facebook pagina.

Activiteiten

Zomerwandelen

Zomerwandelen

Reeks spel

Ochtendwandeling met ontbijt

Zomerwandelen

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Myriam Sève
myriam.seve@telenet.be
015211044

Ik ben samen met Lief De Gendt voorzitster van Femma St Gummarus en sta in voor alle sportevenementen, wandelen en Sport@your place.

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

...