Mechelen Luna

Luna is een Femmagroep die zich richt op (alleenstaande) vrouwen die door omstandigheden niet veel sociale contacten hebben. Al de activiteiten houden we bewust budgetvriendelijk. Bij Luna krijg je de kans om nieuwe vrouwen te leren kennen zodat je samen naar activiteiten kan gaan. Dat is immers veel leuker dan alleen. De meeste dames van Luna zijn 50+, maar iedereen is welkom!

Dit zijn enkele van onze activiteiten:

  • 1 x per maand gaan we op zaterdagmorgen ontbijten in de Hema voor 2 euro.
  • In de winter als het weer te slecht is, houden we maandelijks een praatcafé in de Kuub.
  • Regelmatig gaan we naar de Cinema+film in UGC (vroeger Utopolis), dat is meestal de eerste dinsdagnamiddag van de maand.
  • We organiseren eens een wandeling, fietstocht of een (dag)uitstap.
  • We nemen deel aan veel van de gratis activiteiten van Mechelen: kerstmarkt, nieuwjaarsreceptie op de Grote Markt, Open Monumentendag, Rozenfeesten in het Vrijbroekspark, Ottertrotterfestival, Parkpop, Maanrock, enz.

Kortom alles wat je met een vriendin of partner zou doen. 
 
Per mail houden we je op de hoogte van de geplande activiteiten. Het is niet nodig om je op voorhand in te schrijven tenzij anders vermeld in de mail. Iedereen is welkom of je nu lid bent van Femma of niet.

Goesting om mee te doen of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar luna2800m@gmail.com.

Tot binnenkort!

Het Luna-team

Mechelen Luna

MECHELEN
Hilde Debrouwere
hilde.debrouwere@gmail.com
Tel. -
Gsm 0472 35 36 53
Marleen Op De Beeck
leenodb@telenet.be
Tel. 015 20 83 31
Gsm 0495 28 84 10

Wil je graag meer info over de activiteiten van deze groep? Bel of mail de contactpersoon voor meer informatie. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.
Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.