Lanklaar

WELKOM TERUG!

Tijdens de zomervakantie hebben bestuursleden van Femma Lanklaar de draad terug opgepikt en knutselden aan een mooi programma voor de volgende vier maanden, de activiteiten zijn onder voorbehoud en zullen enkel kunnen doorgaan onder de corona-maatregelen van het moment.

We kijken alvast uit naar een blij weerzien! 

De Vrijwilligers danken de leden voor hun steun in deze vreemde coronatijden, wij hebben jullie nodig... en daar doen we het voor! Het bestuur

  • In het Femma magazine van oktober 2020 vonden alle Femmaleden een kortingsbon van 5 euro. De leden kunnen die gebruiken op een volgende Femma activiteit in een Femma groep naar keuze.
  • Er is beslist om de geldigheid van de bon te verlengen tot 31 december 2021.

Lanklaar

LANKLAAR
Thea Godyn
theagodyn@hotmail.com
Tel. 089 24 57 96
Gsm 0498 28 71 46
Louisa Volz
louisavolz@gmail.com
Tel. 089 75 22 03
Gsm -

Nieuws

Sportactiviteiten voor volwassenen

Wekelijks op woensdag- en donderdagavond het hele jaar door, behalve tijdens de schoolvakanties. Voor deze sportactiviteiten is inschrijven verplicht bij de turngroep "Wees lenig" met ledenpas…

Lees meer

Workshop naaien

Wekelijks op maandagvoormiddag, het hele jaar door van 9u00 tot 12u00, behalve tijdens schoolvakanties.  

Lees meer

Activiteiten

LEDENFEEST - 95 jaar KAV/FEMMA Lanklaar

KLEIEN workshop-sessie 1

KLEIEN workshop-sessie 2

KLEIEN workshop-sessie 2

Naar een KERSTMARKT??

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Team Femma Lanklaar

femmalanklaar@gmail.com Heb je vragen of suggesties, mail ons dan.

Thea Godyn (Algemene contactpersoon)
theagodyn@hotmail.com
Tel: 089 24 57 96  Heb je vragen, bel of mail me dan.

Gisèle Timmermans (Verantwoordelijke voor de uitstappen)                                                                                                                  giseletimmermans@hotmail.com   Gsm: 0491 74 61 05

Rika Hoeven (Verantwoordelijke sportactiviteiten)
rika.hoeven@telenet.be
Tel: 089 75 62 85  Heb je vragen, bel of mail me dan.

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.