Kessel Station

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep! Op deze pagina vind je meer informatie over onze komende activiteiten. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen. Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom. Krijg je graag wat meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Kessel Station

KESSEL
Elza Van den Wyngaert
vdw.els@skynet.be
Tel. 03 480 54 54
Gsm -

Nieuws

Hobbynamiddag

Door Corona stopgezet, tot we veilig terug kunnen opstarten. Op dinsdag van 13.15 uur tot 15.30 uur . Uitgezonderd schoolvakantie.

Lees meer

Badminton

Stopgezet door Corona. We starten terug op als alles veilig kan verlopen. Op maandag van 13.30 uur tot 15.00 uur in sporthal " de putting" .

Lees meer

Fietsen

Op de 1ste en 2de donderdag en de 3de en 4de dinsdag van de maand . Vertrek om 13.00 uur aan de parochiezaal.  Op de 1ste en 3de woensdag dagfietstocht vertrek om 9.30 uur.

Lees meer

Activiteiten

Dagfietstocht

Fietsen

Fietsen

Fietsen

Dagfietstocht

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Els Van de Wijngaert

Voorzitster, verantwoordelijke reizen

 

Ria De Peuter

Kassierster, verantwoordelijke webwijzer

Telnr: 03/480-72-40

 

Annie Peeters

Kernlid

 

Christine Gijsels

Veantwoordelijke naaien

 

Francine De Haes

Verantwoordelijke fietsen

 

Ludwina Van Stijvoort

Verantwoordelijke secretariaat

 

Maria Van Dessel

Verantwoordelijke hobby

 

Monique Hellemans

Verantwoordelijke badminton

 

Wiske Valckx

Kernlid

 

Yvonne Van Mensel

Kernlid

 

Marie Louise Coenen

Kernlid

 

Renilde Bogaerts

Kernlid

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.